...uvijek problemi kada je godišnji....
...daklem, nakon cca. godinu i par mjeseci moja kona se više neće puniti, mislio sam da je punjač, ali kada je spojen punjač, i stisnem gas na biciklu, motor radi normalno, a punjač pali crvenu lampicu i radi ventilator, ... znači on "valjda" nije krepo, .... rekoh da vidim osigurače na bateriji, skinem kutiju, otvorim, maknem izolirku, kad ono, sa osiguračima sve OK... znači ne radi LiFePo4 baterija, .. PM (ono sa psom)...
Kaj bi moglo biti ? Krepala baterija ? Pa radila je OK, sad po zimi se malko smanjila snaga bicikla, što je normalno s obzirom na temperaturu, ovo mu je druga zima... Jel se to da nekako popraviti? Čisto sumnjam da su čelije krepale, pa to bi se osjetilo u snazi motora i smanjenom dometu? ... koliko sam vidio baterija ima na sebi integriranu neku elektroniku (nisam elektroničar), no taj dio ne kužim i nisam niti pokušavao skinuti foliju da vidi jel tu nekaj otišlo u q.... Love za novu bateriju baš i nemam...
Ljut ? Naravno ! Nije se moglo desiti u gore vrijeme, bicikl koristim za odlazak na posao (15 dana u mjesecu) i za ništa drugo, a vožnju ZETom ne preferiram čak ni kada su tramvaju puni polugolih studentica, a naročito ne sada kada su zamotane skroz, ... a tek veselje izbjegavanja kontrole, ne bi čovjek vjerovao koliko se to pogustilo od vremena kad sam bio student..., od auta po gradu sam odustao još prije desetak godina, ... prepustio sam ga ženi, i ne pada mi napamet sad tražiti da se vozim na posao, pa traženje "đabe" parkinga i sl....
... i sad što mi preostaje, ... čekanje .... i ZET....