Vjerojatno će ići 5 baterija umjesto rezervoara, 5 u sredinu, i 5 ispod. Motor će biti Golden motor 5000, a kontroler grgin infineon 90A.
Planiram ga registrirati naravno

Cromotor bi lako mogao završiti na mom novom biciklu. Ne znam kolika mu je širina i mara li se širiti vilica. Naručio sam full suspension okvir.selec1 je napisao/la:ne vidim razlog komplikacija na regi...motor je ko i svi drugi. elektricni skuteri imaju takve motore
a i veliki plus je usteda prostora kojeg na bt-u stvarno ima malo. a cjena ti je tu negde, parsto kuna skuplji od goldena
jest da me bas zanima kak se taj mali golden ponasa na motoru
Ograničenje struje će biti na 120A, a na toj struju motor ima 13.92Nm, a originalni ima 5Nm max. Taj moment ide sve do 3500 okretaja. Imam osjećaj da ću morati smanjiti max strujumarko-sk je napisao/la:koliko golden ima Nm, koji prijenosni omjer ćeš imat , koju krajnju brzinu planiraš ?
Slažem se da su LiFePO4 sigurne. Poseban motor ima također prednost ako pogriješiš u proračunu ili kasnije utvrdiš da bi ti neki drugi prijenosni omjer bolje pasao. Osobno sam se namijenjao zupčanika na motorima. Nekad misliš da ćeš s većim naprijed ili manjim natrag, dobiti na brzini, ali otpor zraka zezne sve pa napraviš kontraefekt. Zato je na kraju metoda praktične provjere jako bitna.riba je napisao/la: @Sirius: bez brige, ne bi trebalo doći do kratkog spoja. A i lifepo4 je dosta siguran.