Žbice
- MeanMachine
- MeanMachine
-Motor - N48 - žbice 2,6mm od Tomos Autokatika - izbušene veće rupe zbog kuta nipli, pojačano sa podložnim pločicama (da se poveća dosjed na felgu). Riešenje koje kod određenog broja ljudi teže kategorije odlično funkcionira već par godinaMeanMachine je napisao/la:E a daj napisi ljudima sto si mi ugradio gore ... vidiš da me pitaju koja baterija i togrrga je napisao/la:Ovo je bilo niskoMeanMachine je napisao/la:Pazi da ti ne padne kada ga ovako naslonis na rinzol![]()
-kontroler 12 Fet
-gas na palac + pedal senzor na pedalama
-Artas kutija za baterije
-16S Headway + BMS u kutiji (0sigurači, ožičenje....)
to bi ukratko bilo to
Proizvođač je predvidio da radi istovremeno pa koristi šta hoćeš. Potreban je period privikavanja na pedalec zbog kašnjenja prilikom uključivanja/isključivanja. Možda bi bilo dobro predvidjeti mogućnost isključivanja. Meni se na testiranju pokazalo ok, ali ja vozim e-biikle dugo, početnicima može biti problem. Kad staviš bicikl u zadnju brzinu onda je otprilike 1/1 omjer. Dakle koliko ti pedaliraš toliko i motor pomaže. U nižim brzinama motor jr brži od pedala što baš nije dobro. vožnja na ručicu gasa je jednostavnija.tomislav je napisao/la:Kako to funkcionira u koegzistenciji ?grrga je napisao/la: -gas na palac + pedal senzor na pedalama
Radi istovremeno ili se jedno isključi pa se koristi drugo ?
Pedelec mi se cini kao dobra fora za staviti nekom od starije ekipe na bicikl tako da im uopce nema promjene u nacinu koristenja tj. da se ne mora jos navikavati na koristenje gasa.grrga je napisao/la:Proizvođač je predvidio da radi istovremeno pa koristi šta hoćeš. Potreban je period privikavanja na pedalec zbog kašnjenja prilikom uključivanja/isključivanja. Možda bi bilo dobro predvidjeti mogućnost isključivanja. Meni se na testiranju pokazalo ok, ali ja vozim e-biikle dugo, početnicima može biti problem. Kad staviš bicikl u zadnju brzinu onda je otprilike 1/1 omjer. Dakle koliko ti pedaliraš toliko i motor pomaže. U nižim brzinama motor jr brži od pedala što baš nije dobro. vožnja na ručicu gasa je jednostavnija.tomislav je napisao/la:Kako to funkcionira u koegzistenciji ?grrga je napisao/la: -gas na palac + pedal senzor na pedalama
Sto je ujedno i jedina smislena primjena koju vidim.
- MeanMachine
Moram to istestirati još, ali ako sam dobro primjetio, kada okrećeš pedale, njega je briga koliko ti okrećeš, glavno da okrećeš, tako da možeš i na prazno okretati ako želiš.tomislav je napisao/la:Kako to funkcionira u koegzistenciji ?grrga je napisao/la: -gas na palac + pedal senzor na pedalama
Kada kreneš okretati pedale bicikl počne ful ubrzavati. Zapravo sada bi bilo super i smisliti nešto da se tu može ogranićiti brzina i snaga tako da moraš okretati pedale ako želiš ići malo brže.
Prebaci u najviši stupanj i sve radi ok, baš sam to na tvom bicu isprobavao. Inače pedalec je obično single speed pa ga ne možeš prevariti ubacivanjem u nizak stupanj prijenosa i vrtiti uprazno. Zamisao pedaleca je ispomoć, dakle ti vrtiš pedale i pokrećeš bicikl a motor ispomaže. Zato samo 21. brzina radi tako.MeanMachine je napisao/la:Moram to istestirati još, ali ako sam dobro primjetio, kada okrećeš pedale, njega je briga koliko ti okrećeš, glavno da okrećeš, tako da možeš i na prazno okretati ako želiš.tomislav je napisao/la:Kako to funkcionira u koegzistenciji ?grrga je napisao/la: -gas na palac + pedal senzor na pedalama
Kada kreneš okretati pedale bicikl počne ful ubrzavati. Zapravo sada bi bilo super i smisliti nešto da se tu može ogranićiti brzina i snaga tako da moraš okretati pedale ako želiš ići malo brže.
rubnjak, rubni kamen između pločnika i kolnika, rizol, ponekad rinzol ...[/quote]discover je napisao/la:grrga je napisao/la:buba je napisao/la:j.... bicikl pazi da ne preletis rezol i jos stosta !!!!i da nije usred bijela dana !!!
o čemu ti
PS. šta je to rezol
Uobičajeni nazivi ali za rezol nikad čuo