Točno takvu imam, samo bijelu...
Da li zima šteti biciklima?
http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=833
Mozes odvojiti donji dio.[/quote]
preporučam....grozno izgleda izbijena vilica...ne od bicikla nego ona sa zubima
davno sam se bavio onim što danas zovu downhill....na podlaktici ljepa uspomena od bukve, al tikva preživila zahvaljujući integralki...
Mozes odvojiti donji dio.[/quote]
preporučam....grozno izgleda izbijena vilica...ne od bicikla nego ona sa zubima

davno sam se bavio onim što danas zovu downhill....na podlaktici ljepa uspomena od bukve, al tikva preživila zahvaljujući integralki...

Imao sam sličnu kacigu GIRO i kod pada nije pomogla ništa. Prvi pad bio je izguljeno lice, a drugi slomljen zub i nabijena 3 prednja zuba(ostali su mrtvi) Lice i nos bili su izguljeni kao da me uhvatila brusilica. Niti nakon četri mjeseca ne mogu odgriznut jabuku a od Cr------a sranja nisam dobio ništa. U svakom slučaju bolja je gornja kaciga kako preporuča i fusher.tomislav je napisao/la:Točno takvu imam, samo bijelu...
Nisam osjetio ograničenja u max brzini za vrijeme ove zime, a vozio sam se i kad je bilo 0 stupnjeva. Čak nisam primjetio ni inertnost u postizanju max brzine. Više manje čini mi se kao i u normalnim temp uvjetima. Jedino za pad kapaciteta odnosno domet nisam siguran jer ga nisam ni jednom odvozio do kraja.