Nemoj zezati!Roman je napisao/la:stavili smo ga u sport mode i tada je stvar poletila i šlajfala pri svakoj brzini ako se stisne. No to sam samo isprobao i vjerojatno taj mode više neću koristiti

Èestitam Roman, sretno!

Nemoj zezati!Roman je napisao/la:stavili smo ga u sport mode i tada je stvar poletila i šlajfala pri svakoj brzini ako se stisne. No to sam samo isprobao i vjerojatno taj mode više neću koristiti
Da, istina!ogi je napisao/la:Nemoj zezati!Roman je napisao/la:stavili smo ga u sport mode i tada je stvar poletila i šlajfala pri svakoj brzini ako se stisne. No to sam samo isprobao i vjerojatno taj mode više neću koristiti![]()
Čestitam Roman, sretno!
Tako negdje dagrrga je napisao/la:Sa Romanovim stilom cca 2000 km.DompaEV je napisao/la:Cestitam!
Tvoja me kupovina zaista ugodno iznenadila![]()
Iz cijene zakljucujem da si kupio 64kWh verziju, pa me bas zanima koliki ces imati domet u eco+ modu s tvojim uobicajenim nacinom voznje.
Ako te bas zulja lane assist i "autopilot" fino kupis comma.ai openpilot i deri ko tesla...banga je napisao/la:Kao prvo cestitke na kupnji da te dugo sluzi!
E sad par pitanja: Koji paket opreme je u pitanju? Da li imas heads up display? Te FCA i prednje parkirne senzore? Vozio sam konu elekticnu te sam puno videa gledao o koni i cini mi se best buy sto se cijene tice. Jedino lane assitent tj LFA je stvarno jako los ko ping pong se odbija u trakama! I sam se lomim oko kuonje jedne ali bi volio da ima FCA i prednje parkirne nego LFA iako mozda u buducnosti s nekim updejtom to poprave.
Kako stoji stvar sto se tice aplikacije? Ako imas istu mozes li kontrolirati klimu tj grijanje hladjenje preko app?
Paket opreme se zove udobnost i ima grijanje prednjih siceva i grijanje volana. Nemam heads up display, to imaju najskuplje verzije, nemam prednje parkirne senzore. Probao sam LFA na autocesti pri brzini od 80 km/h i radi ali se stvarno odbija od crta malo lijevo pa malo desno ali čim se približiš crti pomiće volan. Onaj tko vozi iza tebe bi sigurno pomislio da si pijan.banga je napisao/la:Kao prvo cestitke na kupnji da te dugo sluzi!
E sad par pitanja: Koji paket opreme je u pitanju? Da li imas heads up display? Te FCA i prednje parkirne senzore? Vozio sam konu elekticnu te sam puno videa gledao o koni i cini mi se best buy sto se cijene tice. Jedino lane assitent tj LFA je stvarno jako los ko ping pong se odbija u trakama! I sam se lomim oko kuonje jedne ali bi volio da ima FCA i prednje parkirne nego LFA iako mozda u buducnosti s nekim updejtom to poprave.
Kako stoji stvar sto se tice aplikacije? Ako imas istu mozes li kontrolirati klimu tj grijanje hladjenje preko app?