evo sutra ću dignut viljuškara sa kranom pa ću ti probat vidit koji je prenosni omjer i izmjerit promjer kotača. Brzina je sigurno 18km/h (GPS) tko da ćemo točno znat. Zakaj ti to treba?VladoK je napisao/la:Par - to je dvije "hiljade" okretaja ili ???HAL9000v2.0 je napisao/la: nemam pojma al po zvuku bi reko par iljada...
Viličari
- HAL9000v2.0
- Kontakt:
Za nikaj - jednostavno me zanima broj okretaja tih motora, da ga usporedim sa svojim motorom.HAL9000v2.0 je napisao/la:evo sutra ću dignut viljuškara sa kranom pa ću ti probat vidit koji je prenosni omjer i izmjerit promjer kotača. Brzina je sigurno 18km/h (GPS) tko da ćemo točno znat. Zakaj ti to treba?VladoK je napisao/la:Par - to je dvije "hiljade" okretaja ili ???HAL9000v2.0 je napisao/la: nemam pojma al po zvuku bi reko par iljada...
- HAL9000v2.0
- Kontakt:
- HAL9000v2.0
- Kontakt:
Srdačan pozdrav Kos pernati prijatelju,Kos je napisao/la:pozdrav,
ja sam novi, ali smatram da eventualno mogu pomoći oko nekih savjeta obzirom da radim u firmi koja se bavi elektro vozilima i viličarima
ja sam ti stari kokot
Malo zafrkancije je za upoznavanje, a sada jedno ozbiljno raspitivanje, jer zašto da učim na vlastitim greškama - ako ti to možda znaš.
Molim te reci mi:
Zanima me dali si isprobao 24V vozni elektromotor ganjati s višim naponima?
Konkretno da li ti se pojavilo prekomjerno zagrijavanje elektromotora?
Nadalje me zanima da li se promijenio maksimalni broj okretaja i kako?
Kako se ponašala struja?
Hvala unaprijed na odgovoru.
Imam i ja jedno pitanje
Ima jedna firma šta prodaje viljuškare i u dvorištu sam vidio da imaju dva komada kao vučni voz, Naprijed jedan kotač odostraga dva, kabina je zatvorena i naprijed ima oznaka STIL dosta simpatićno izgleda. E sad mene zanima jel ti znaš kaj o tom Stilu i njegovom srcu. Puno hvala na odgovoru ili ako znaš i o drugim vučnim vozovima da nešto opišeš.

Ima jedna firma šta prodaje viljuškare i u dvorištu sam vidio da imaju dva komada kao vučni voz, Naprijed jedan kotač odostraga dva, kabina je zatvorena i naprijed ima oznaka STIL dosta simpatićno izgleda. E sad mene zanima jel ti znaš kaj o tom Stilu i njegovom srcu. Puno hvala na odgovoru ili ako znaš i o drugim vučnim vozovima da nešto opišeš.