Kontroler za bic

Upravljanje motorima i generatorima
papicdu1

Kontroler za bic

Post Postao/la papicdu1 »

Poklonio mi trend ovaj kontroler. http://www.aliexpress.com/store/product ... 31943.html probao sam složitipo manualu ali nikako ne mogu dobiti brzinu?Jel to ima veze tj. trebao bi reagirati na neki senzor u motoru?Postavio sam osnovne parametre ali ima i neko dublje ppodešavanje, P i C parametri, to sam na netu pronašao ali nisam doma sa engleskim pa cu staviti link na raspravu pa ako mi može neko ppomoći oko tih P setingsa.Kontroler je od iste firme pa bi trebalo raditi,jedino ak ne fali kakav senzor u motoru?? Ili to hall radi?
papicdu1

Evo tu. https://endless-sphere.com/forums/viewt ... =2&t=80956, čovjek isto ne možedobiti brzinu
papicdu1

Tu govore o tome P2 podešavanju, signal pulse https://endless-sphere.com/forums/viewt ... =2&t=62469. ,to ne kuzim jer očiglednone dobivam signal, jiz kontrolera ili motora.PPokušavao sam postaviti od 0-6, kako navode ali ne reagira
grrga

Post Postao/la grrga »

Stavio si link na displej a ne na kontroler.
papicdu1

Je, stavio sam display, kontroler ne mogu naci na metu ali je od iste firme KT, vjerovatno nnešto fali, speed senzor? Jel to stoji u kontroleru, pa dobiva signal iz kotača?
papicdu1

Grga, Jel može to raditi ovako, od sredine Topića prije slike ima objašnjenje. https://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?t=81496, probao bih tako spojiti ali ne kuzim ppreviše engleski.Navodi cčovjekda se mmože iskoristiti običan senzor od bića i spojiti kamo? Jel na ulaz od kontrolera preko pas ulaza ili kako?Ako može netko točnije prevesti,hvala unaprijed :palac:
papicdu1

Kaj nitko? :)
grrga

Post Postao/la grrga »

papicdu1 je napisao/la:Kaj nitko? :)
Da, baš nitko a prošlo sat vremena :roll:
grrga

Post Postao/la grrga »

papicdu1 je napisao/la:Grga, Jel može to raditi ovako, od sredine Topića prije slike ima objašnjenje. https://endless-sphere.com/forums/viewtopic.php?t=81496, probao bih tako spojiti ali ne kuzim ppreviše engleski.Navodi cčovjekda se mmože iskoristiti običan senzor od bića i spojiti kamo? Jel na ulaz od kontrolera preko pas ulaza ili kako?Ako može netko točnije prevesti,hvala unaprijed :palac:
Tamo gdje si kupio kontroler traži i objašnjenja. Trgovci obično daju neku podršku. O konkretnom modelu (ni ne znam koji je) ne znam ništa jer mi to netreba. Još uvjek nisi niti stavio slike ni oznake kontrolera pa i da ti netko hoće pomoći ne može, nitko nije vidovit.
papicdu1

Nisam kupio kontroler nego sam tražio nekakvo rješenje od vas koji se razumijete u to,zato sam i stavio ovaj link ali ne kuzim engleski,laku noc
papicdu1

Ne može ovo raditi kako je na linku.Isprobao sam iskoristiti taj magnet i senzor sa običnog ciklo kompjutera ali nemam kuda spojiti te 2 žice osim u pas ulaz na kontroler i ne reagira.Citajuci ,čini mi se da mi fali Speed konektor ulaz na kontroler?
papicdu1

kontroler je KT 48ZWSM--FZ02E. ,sliku ne mogu staviti
MP

Post Postao/la MP »

na display-u biraš modove, ne sječam se sada točno, ali sa modovima ga možeš poterat preko SL-a od 25kmh..
ak ne zabnoravim kad dođem doma potražim upute, i kontroler je još negdje zatrpan s displayem no to sad nać za probat :oci:
papicdu1

Hvala unaprijed :palac: SL?
papicdu1

skinuo sam manual i uspio dobiti da pokazuje voltazu u bateriji i kapacitet,preostali.Medjutim kada otvorom P modove i pokusam dobiti da pokazuje brzinu i kilometražu, ništa ne dobijem, samo nule :smijeh1: Kontroler nema zasebni izlaz za brzinometar a iz motora ide 8 žica i koliko sam uspio zguglati,fali bijela žica koja daje signal za brzinu.Posto je nema mislim da u motoru ni nema tog senzora za brzinu.Znaci da bi trebao ugradi vanjski sensor ali ga nemam kamo spojiti jer na kontroler nema izlaza,jedino ako se može kaj prebrikati?
Odgovori

Natrag na “Kontroleri”