Novi materijali i tehnologije
Mislija sam navratiti oko 14 sati.
Plan je slijedeći:
0. Da popijemo piće.
1. Da podignem spojnice za GS-50
2. Da vidim imaš li šta konektora, bilo bullet, bilo Anderson (zapravo sam zainteresiran za oboje).
3. Da ti pokažem moj BMS (pločica za 8S).
4. Da vidim mogu li još koga sresti; Žega, jesi li još uvijek tu?
Petak mi se činija zgodnim jer je prognoza zahlađenje.
Ideš li na odmor?
Ako je gužva, moga bih se zaputiti i sutra...
Plan je slijedeći:
0. Da popijemo piće.

1. Da podignem spojnice za GS-50
2. Da vidim imaš li šta konektora, bilo bullet, bilo Anderson (zapravo sam zainteresiran za oboje).
3. Da ti pokažem moj BMS (pločica za 8S).

4. Da vidim mogu li još koga sresti; Žega, jesi li još uvijek tu?
Petak mi se činija zgodnim jer je prognoza zahlađenje.
Ideš li na odmor?
Ako je gužva, moga bih se zaputiti i sutra...

katolik ne može biti vegetarijanac.debeli je napisao/la:ogi je napisao/la:5. Sa mnom na janjetinu
Odakle sad ovo ?
Vegetarijanac promjenio vjeru ?
Zezaš ?
http://www.jutarnji.hr/vijesti/kratak-z ... adu/37141/
Sutra možda uspijem doći, kako stvari stoje u petak i subotu neću biti u Zg.Pero je napisao/la:Sutra onda i stižem.
Ogi, ako ti se da doći na Trešnjevku, dobrodoša si.
Nakon vegetarijanstva bio sam vegan desetak godina, spasila me srdela u zadnji čas.debeli je napisao/la:Odakle sad ovo ?
Zezaš ?
Idućih desetak godina sam učio o prehrani i pokušavao vratiti izgubljeno zdravlje.
Sada sam dobro i daleko od veganstva.
Samo cu te podsjetiti kako si tada bio apsolutno 100% siguran u to da je to u sto si tada vjerovao (i propovijedao drugima) najbolje i jedina prava istina...ogi je napisao/la:Nakon vegetarijanstva bio sam vegan desetak godina, spasila me srdela u zadnji čas.debeli je napisao/la:Odakle sad ovo ?
Zezaš ?
Idućih desetak godina sam učio o prehrani i pokušavao vratiti izgubljeno zdravlje.
Deja vu.
Nakon vegetarijanstva bio sam vegan desetak godina, spasila me srdela u zadnji čas.
Ovo je sad za neki drugi forum, ali ima logike pošto je srdela bogata omega kiselinama.
Znam neke vegane koji rijetko pojedu i malo srdele i poneko jaje.
Mislim da veganstvo ima velike prednosti,samo je teško to provesti u RH gdje nema višestoljetne povijesti i znanja koje sve namirnice kada i u kojim kombinacijama koristiti.
Vjerujem da ljudi nisu namijenjeni ubijanju životinja za hranu, ali nisam dovoljno pametan, a još manje mjerodavan da bi drugima davao savjete.
Mislim da je glavni uzrok nedostatak znanja, koji proizlazi iz toga da se državi je... za narod i financiranje takvih proučavanja, a pojedinac ne može posvetiti desetke godina proučavanju ishrane.
Mene su ucili iz prirode i drustva da su ljudi svejedi, prehrana treba biti uravnotezena, znaci nicega previse/premalo, a modu vegetarijanaca i vegana ne podrzavam jer s tom prehranom ne dobiju sve potrebno organizmu pa nadoknadjuju hrpom tableta minerala/vitamina koje ne unose biljem.
Ako covjek zbog zdravstvenih razloga ne smije jesti meso i nema izbora vec biti vegetarijanac to je druga stvar, ostalo je prekenjavanje.
Ako covjek zbog zdravstvenih razloga ne smije jesti meso i nema izbora vec biti vegetarijanac to je druga stvar, ostalo je prekenjavanje.