Dakle, nabaih prvi tablet s androidom 4.0.4 Prestigio 5570c i jako sam zadovoljan no sad budući da nisam imao doticaj s tim os-om a i nemam previše vremena istraživati pitam one koji bolje znaju da mi preporuče neke osnovne ajmo reći alate za njega kao i programe za bateriju, wireless, obrada fotki i videa. Igrice i oni kojekakvi mjerači me previše ne zanimaju. Možda još neki app za obradu teksta ili nedajbože printanje preko usb-a što vidim da je jako komplicirano....i naravno da ga ne moram rootati barem ne još...
zahvaljujem
Do sad sam našao samo jednu upotrebnu vrijednost za tablet a to je čitanje novina. Sad stoji u WC-u i nema potrebe nostiti novine . Aplikacija je "Novinator"
ogi je napisao/la:AirDroid
WiFi Analyzer
Speed Test
Earth
Google Sky Map
BPS Test
Compass
Scan
Metal Detector
Electro Droid
AnTuTu
Runtastic
Tuneln Radio
Brain Age
IGO
MOTONAV
Barcode scanner
MapMyRide
Move!BikeComputer
PicMikroDatabase
EveryCircut
Astro.....
Jeli netko zna kako bi se dalo izvesti bežični prijenos videa na tablet ali sa emitera koji ima video ulaz na sebi. Konkretno trebam video izlaz s kamere spojiti na tablet a budući da tablet nema video in onda bi možda išlo nekakvo streamanje putem wifi-ja. Ok nije problem uzeti neki jeftini wireless za nadzorne kamere ali da li bi onda android prepoznao taj bežični emiter i na njega se spojio? Nadam se da sam dobro objasnio...
discover je napisao/la:a da nabaviš ip kameru? ima fakat svakakvih (wifi) i jeftinih
Nije mi to za nadzor nego za monitoring kod snimanja. Imam Panasonic GH1 kameru i koristim je za video snimanja ali kako sad imam neki projekt gdje trebam montirati kameru dalje od mjesta gdje mogu stajati i gledati u njen monitor htio sam video izlaz spojiti na neki wifi transmiter i na tabletu imati kontrolu...mislim, kad već imam super sliku na tabletu kako po dimenzijama tako i po kvaliteti htio sam to iskoristiti. Normalno da mogu uzet neki jeftini lcd pa spojit žice ali me ova opcija više zaintrigirala. Vidio sam fenomenalnih profesionalnih rješenja ali previše pjevaju...