Trebam nekakvo pojačalo snage do oko 50 W koje bi se spojilo na bass predpojačalo a čak ne treba niti imati volume nego onako čisti prolaz i da se drugim krajem spoji na kakav 12'' zvučnik koji baj d vej isto tražim. Sve bih to složio u prigodnu kutiju ali eto ako netko ima neš slično ili kakvu shemu da se to onako jednostavno napravi neka mi javi.
Druga stvar je preporuka za wireless audio receiver. Naime imam neke philips bežične slušalice ali su velike i nespretne za nositi pa bih uzeo neki bežični prijemnik koji bi zataknuo za pojas a u njega bih uštekao obične walkman sluške. Dakle iskoristio bih onaj philipsov predajnik a meni treba samo neki prijemnik sa utičnicom za slušalice. Jeli to postoji onako posebna kutija za kupiti i da li bi to radilo s obzirom da nisu od istog proizvođača?
Zahvaljujem na odgovorima...

Još kratko pitanje... jeli se može spojiti ovo autopojačalo kao pojačalo snage: http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici-po ... as-3685901...mislim s obzirom da je to kao auto pojačalo jeli to može služiti i za gitarski signal? Ne kužim se previše u pojačala pa neznam da li treba obratiti pažnju na te stvari...

thnx