Tražim neke stvari

Mali oglasi koji nisu vezani uz tematiku foruma
Odgovori
Daddy_o7

Tražim neke stvari

Post Postao/la Daddy_o7 »

Pozdrav
Trebam nekakvo pojačalo snage do oko 50 W koje bi se spojilo na bass predpojačalo a čak ne treba niti imati volume nego onako čisti prolaz i da se drugim krajem spoji na kakav 12'' zvučnik koji baj d vej isto tražim. Sve bih to složio u prigodnu kutiju ali eto ako netko ima neš slično ili kakvu shemu da se to onako jednostavno napravi neka mi javi.
Druga stvar je preporuka za wireless audio receiver. Naime imam neke philips bežične slušalice ali su velike i nespretne za nositi pa bih uzeo neki bežični prijemnik koji bi zataknuo za pojas a u njega bih uštekao obične walkman sluške. Dakle iskoristio bih onaj philipsov predajnik a meni treba samo neki prijemnik sa utičnicom za slušalice. Jeli to postoji onako posebna kutija za kupiti i da li bi to radilo s obzirom da nisu od istog proizvođača?
Zahvaljujem na odgovorima...
;)

Još kratko pitanje... jeli se može spojiti ovo autopojačalo kao pojačalo snage: http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici-po ... as-3685901...mislim s obzirom da je to kao auto pojačalo jeli to može služiti i za gitarski signal? Ne kužim se previše u pojačala pa neznam da li treba obratiti pažnju na te stvari... ;)
thnx
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Možeš bilo koje pojačalo, za ovo trebaš 12VDC napajanje
Ne odgovaraju ti samo sub pojačala koja idu do oko 250Hz
Daddy_o7

Thnx a daj mi reci koliko jak i filtriran izvor 12VDC bih trebao s obzirom na ove karakteristike pojačala: http://amp-performance.de/620-Kenwood-KAC-626.html
schumacher

Post Postao/la schumacher »

Piše ti tamo potrošnja struje u ovisnosti tjeraš li mono ili bridge mode.
Za uobičajenu svirku ti je dovoljno 10-15 A a ne bi bilo loše staviti kondić od Farada u paralelu,što bliže pojačalu.
Ta stara serija Kenwood-ovih pojačala su pravi radni konji a mogu raditi i u tri modu(2 zvučnika stereo + sub).Nije neki pretjerani snagator ali to što radi odradi pošteno.
Daddy_o7

Jeli mogu uzeti onda napajanje od PC-ja s time da recimo spojim dva 12V izvoda da bi dobio više A? I kako dobiti 14V s takvim napajanjem?
Daddy_o7

schumacher je napisao/la:Piše ti tamo potrošnja struje u ovisnosti tjeraš li mono ili bridge mode.
Za uobičajenu svirku ti je dovoljno 10-15 A a ne bi bilo loše staviti kondić od Farada u paralelu,što bliže pojačalu.
Ta stara serija Kenwood-ovih pojačala su pravi radni konji a mogu raditi i u tri modu(2 zvučnika stereo + sub).Nije neki pretjerani snagator ali to što radi odradi pošteno.
A vidi što sve prodaje ovaj zirkan: http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=se ... d=0&page=2
..što misliš jeli ima koje pojačalo od ovih jeftinijih a da je u rangu Kenwooda?
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Daddy_o7 je napisao/la:Jeli mogu uzeti onda napajanje od PC-ja s time da recimo spojim dva 12V izvoda da bi dobio više A? I kako dobiti 14V s takvim napajanjem?
Možeš i ne trebaš 14V, obično idu od 10V do 15V

Koliko mu struje osiguraš, toliko će dati snage van
schumacher

Post Postao/la schumacher »

Od svega ponuđenog,tvoj prvi izbor je najbolji
:palac:
Odgovori

Natrag na “Ostala potražnja”