Zima je za curice :)

Električni bicikli, trocikli, četverocikli
Odgovori
Slv
Kontakt:

Zima je za curice :)

Post Postao/la Slv »

hehe

ok trebalo bi biti: šteti li zima biciklistima ali sam stavio ovako da bude skoro isto kao i ovaj tu topic šteti li zima biciklima

neki će ovo shvatiti kao spam, drugi će se dotle fajtati koliko smisla ima automobil, a ono što bi ja samo izjavio da još uvijek vozim, svaki dan, ako ne električni onda obični i još uvijek se na čuđenje mnogih nisam "smrznuo"

i tak moja ekipa na poslu hoda u bundama i stalno im je hladno, a ja dodjem fino zagrijan i meni u firmi vruce, eto danas bio u kratkim rukavima :D a njima ništa nije jasno

ako vas još ima javite se pa da vidimo jel moguće tokom cijele godine i do kojih temperatura, prošle godine sam "izdržao" do minus 8, ove je bilo minus 4 a sad ide par toplijih dana... jedva čekam snijeg :D
Zadnja izmjena: Slv, dana/u 22 sij 2014, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
marko-sk

Post Postao/la marko-sk »

vidio sam te danas na povratu u vg- mislim na običnom bicu - fora ti je ona ledica na ventlu .
creatin

Post Postao/la creatin »

Moguce je, pitaj killerdoga :)
Svaki dan takodjer idem bike-om, barem dok nema leda jer sam fino letio neki dan.
Slv
Kontakt:

Post Postao/la Slv »

marko-sk je napisao/la:vidio sam te danas na povratu u vg- mislim na običnom bicu - fora ti je ona ledica na ventlu .
thnx

što se tiče leda, prošle zime sam letio par puta ali bez posljedica, nije niti meni niti struji bilo ništa
sirius

Post Postao/la sirius »

Da li zima šteti biciklistima?
Ja bih rekao da mi temperature oko 0°C smanjuju kapacitet baterije. A i vozim pun gas, da što prije stignem. :D Večeras sam od Donjeg Jelenja do kuće prošao čak kroz -1 ili -2. A bicikl mi je stajao vani par sati i gotovo sam siguran da zima djeluje. Možda se i varam. Ali ne vara vrijeme punjenja. Nikad se napuniti. A i baterije u prednjim lampama su također oslabile. Kad izađe bicikl iz toploga svijetle kao lude. Nadam se da ne smeta hladnoća, tj. da neće ostaviti posljedice. :upitnik:
MP

Post Postao/la MP »

I dalje s bicom na struju , normalno je nešto manji kapacitet.
Najviše me smeta gusta magla i led te mi tad fali neko jače svjetlo - jedva čekam da mi doďe sav materijal za dualku ,ostalo nije problem .
:)
sirius

Post Postao/la sirius »

Da, rasvjeta je vrlo bitna. Mene još dodatno zezaju naočale. Imam žuta stakla. Trebale bi neke skroz prozirne.
MP

Post Postao/la MP »

ako su dobra stakla žuta bi trebala biti bolja , meni su ova iz Lidla čist OK.
najbolja bi bila žuta foto senzibilna , ali i koštaju , važno mi je da ne moram reći "Doktore suzi mi oko" :D
Jutros nije bilo tak sklisko , više mokro , jučer mi se poznanik raspal i slomio šaku na bajsu , nedavno je probal E-bic kod mene i zapalil se , sad bu malo odmaral.
sirius

Post Postao/la sirius »

Ja imam te iz Lidla. Samo što idem na posao po totalnoj mrakači. A i kad idem s posla brzo padne mrak. Preko tjedna uhvatim svega par sati svijetla. Još tri tjedna pa će dani postajati duži. Ali će početi i kalendarska zima..... :bor: :gladandm:
MP

Post Postao/la MP »

otprilike isto u 7 krenem u 5 se vraćam , ak je magla i mrak tad malo :zujo: , jedino moram ponovo premazat naočale nečim počele su se previše maglit , moram otić po sprej , vele da je dobar..
Do prvog snijega ću ići ziher s bicom , po snijegu ćemo ipak prvo vidjet , jer sam se ispružio nedavno :bicikl: na svu sreću bez posljedica :D .
killerdog
Kontakt:

Post Postao/la killerdog »

ma kakva zima, dok ne bude -50 vjerujem da možemo gurati

odustao i od naočala,jedino sam sinoć smrzo noge, planirao se prije vratiti doma,bilo ljepo sunčeko,na kraju ostao dulje tako da samo traperice nisu bile dovoljne
MP

Post Postao/la MP »

killerdog je napisao/la:ma kakva zima, dok ne bude -50 vjerujem da možemo gurati

odustao i od naočala,jedino sam sinoć smrzo noge, planirao se prije vratiti doma,bilo ljepo sunčeko,na kraju ostao dulje tako da samo traperice nisu bile dovoljne
:palac:
-50 :palac: ak se dobro obučem , zato preko hlača navuče bez obzira jeli suho ili ne hlače za kišu tak da me nemre propuhat
tomislav
Kontakt:

Post Postao/la tomislav »

Poanta je u slojevima. Dovoljno je samo obući nekoliko slojeva odjeće ma kako bili tanki ( trenirke, majce, zanke proljetne jakne ). Isto vrijedi i za hlače. Ja obučem dvije donje trenirke i uopće ne osjećam zimu.
killerdog
Kontakt:

Post Postao/la killerdog »

ma ja obično trenirku i hlače isto, ili dve trenirkice i sve ok

ako neko baš hoće nekej bolje,ja sam recimo furao hlaće za snowbord prošle zime kad je bilo ono najhladnije vrijeme i hul su dobre za to :mig:
creatin

Post Postao/la creatin »

Meni kombinacija traperica i trenirke one suskave, bitno da ne prolazi vjetar kroz nju.
Odgovori

Natrag na “Električni bicikli”