Imam jednu izvanzemaljsku zamisao.
Trebam neodimijski magnet s rupom za vijak - P 25 , 1 komad. U Artasu ga ima (bar kažu stranice) i košta 20,70 kn.
Ako je kome u Zagrebu relacija od Artasa do Glavnog kolodvora usput i od volje je poslati mi isti vlakom u Rijeku po kondukteru napravio bi mi uslugu. Ako se tko javi neka pošalje broj računa za uplatu novca.
Unaprijed hvala!
Pa kaj to ne može ići običnim pismom u malo boljoj kuverti ako se radi o par komada?
Kako stvari stoje biti će problema sa snjegom/ledom neki duži period. Na autobusnom kolodvoru (i šire sve do mjeseca) se plaća parking, a uz to čak često i nema mjesta pa se treba zavlačiti duboko u susjedni kvart. Dodatno, Artas je udaljen dosta kilometara od kolodvora. Nije da su ljudi lijeni ili da ne žele pomoći ali može se izgubiti skoro cijeli radni dan i dosta novaca, a istovremeno se može taj gumbić poslati poštom
Gorski je napisao/la:Imam jednu izvanzemaljsku zamisao.
Trebam neodimijski magnet s rupom za vijak - P 25 , 1 komad. U Artasu ga ima (bar kažu stranice) i košta 20,70 kn.
Ako je kome u Zagrebu relacija od Artasa do Glavnog kolodvora usput i od volje je poslati mi isti vlakom u Rijeku po kondukteru napravio bi mi uslugu. Ako se tko javi neka pošalje broj računa za uplatu novca.
Unaprijed hvala!
Mi objerucke podrzavamo izvanzemaljske zamisli
Posalji mi na PP punu adresu isporuke i besplatno ce biti poslan danas putem poste
Vjerujem da će. Uglavnom, taj magnet bi trebao držati nosač malog fotoaparata kojega tako kanim montirati u upravljačnici lokomotive. Naime, kako radim na HŽ-u kao strojovođa te vozim kroz Gorski Kotar tako sam svjedok čestog stradavanja divljači na pruzi. Osobno vodim statistiku stradanja medvjeda, što ponekada potkrijepim i pokojom fotografijom već stradalih na pruzi. Ovako bih, vjerujem, mogao napraviti koji video ponašanja divljači pred vlakom, ukoliko budem dovoljno brzo reagirao i uključio aparat. Ovisi i o odzivu aparata i same (ne)prilike na pruzi . Sve zbog senzibiliziranja javnosti i veće svijesti o stvarnom broju stradale divljači kojega lovci negiraju ili umanjuju.