VIDEO: Tesla Model S

Tesla, Ford, Chevrolet, Rivian, Lucid Motors, Cadillac, Fisker, Jeep
grrga

Post Postao/la grrga »

prvašić je napisao/la:Nije mi jasno zašto nema testova na 402m Concept One automobila :?
Nitko ti ne brani :lol:
selec1

Post Postao/la selec1 »

prvašić je napisao/la:Nije mi jasno zašto nema testova na 402m Concept One automobila :?
na predavanju/prezentaciji koje je odrzano na FERu, Mate je rekao da pošto imaju samo jedan auto s kojim hodaju po svim sajmovima, prezentacijama i slicno si nemogu priustiti takve nekakve testove, brze voznje jer onda nebudu imali kaj pokazivati ljudima ako nekaj krene po zlu
BB

Post Postao/la BB »

da ne bi bilo ko sa onim iz Malezije... zovneš ministra i on ti s*ebe auto a njemu ništa, još zadovoljan što je s*ebao domaći proizvod
:lol:
prvašiæ

Post Postao/la prvašiæ »

selec1 je napisao/la:
na predavanju/prezentaciji koje je odrzano na FERu, Mate je rekao da pošto imaju samo jedan auto s kojim hodaju po svim sajmovima, prezentacijama i slicno si nemogu priustiti takve nekakve testove, brze voznje jer onda nebudu imali kaj pokazivati ljudima ako nekaj krene po zlu
Znači sad kad su ga prodali nemaju ni jednoga :smijeh1:
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

prvašić je napisao/la:
selec1 je napisao/la:
Po takvoj cijeni nije bed - napraviti će 4-5 novih od toga. :palac:
Caca
Kontakt:

Post Postao/la Caca »

prvašić je napisao/la:
selec1 je napisao/la:
Imaju istog onog, drugi, još bolji je otišao za Španjolsku i jedva čekam da dobe zeleno svjetlo da pokažu kako taj novi izgleda.. Nešto sitno bi trebao biti veći i ima novu generaciju motora a i druge je boje, baš one za koju osobno mislim da mu super stoji! Bude uskoro slika vjerujem...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/reY-PlK22bE?rel=0" frameborder="0"></iframe>

Pretjerali su ga sa monitorom
mike20

Post Postao/la mike20 »

Trebali su dati talijanima da dizajniraju unutrašnjost :palac:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Hrvatima! :)
mike20

Post Postao/la mike20 »

Onda bi auto bio još skuplji :lol:

Meni se sviđa taj LCD, ok ameri ponekad pretjeruju, a i ovak veliki ekran jaaaako odvlači pozornost u vožnji htio to ili ne

Ovo ostalo mi je fantastično
bobale

Post Postao/la bobale »

Da li je neko od vas pokušao da kuca na touchscreen telefonu dok vozi? Jako je teško i odvlači pažnju, zato ne volim touch komande u automobilima, a počinju sve više da se favorizuju.
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Nakon Top Geara, i John Broder iz The New York Timesa je Teslin e-auto htio proglasiti neuspjelom i nezrelom tehnologijom.

Srecom, ekipa je naucila lekciju tako da svi auti koji idu novinarima imaju upaljen vrlo detaljan debugging pa su mogli rekonstruirati sve sto se novinar radio kako bi prikazao auto u totalno krivom svjetlu:

http://www.teslamotors.com/blog/most-pe ... test-drive

Koji debil od "novinara".
bmwcabrio

Post Postao/la bmwcabrio »

Caca je napisao/la:
prvašić je napisao/la:
selec1 je napisao/la: na predavanju/prezentaciji koje je odrzano na FERu, Mate je rekao da pošto imaju samo jedan auto s kojim hodaju po svim sajmovima, prezentacijama i slicno si nemogu priustiti takve nekakve testove, brze voznje jer onda nebudu imali kaj pokazivati ljudima ako nekaj krene po zlu
Imaju istog onog, drugi, još bolji je otišao za Španjolsku i jedva čekam da dobe zeleno svjetlo da pokažu kako taj novi izgleda.. Nešto sitno bi trebao biti veći i ima novu generaciju motora a i druge je boje, baš one za koju osobno mislim da mu super stoji! Bude uskoro slika vjerujem...
bijela boja..........
fire

Post Postao/la fire »

Cose je napisao/la:Nakon Top Geara, i John Broder iz The New York Timesa je Teslin e-auto htio proglasiti neuspjelom i nezrelom tehnologijom.

Srecom, ekipa je naucila lekciju tako da svi auti koji idu novinarima imaju upaljen vrlo detaljan debugging pa su mogli rekonstruirati sve sto se novinar radio kako bi prikazao auto u totalno krivom svjetlu:

http://www.teslamotors.com/blog/most-pe ... test-drive

Koji debil od "novinara".
Hm, auto koji se usporeduje da je brzi od m5, kao neki sportas i onda ovi u logu isticu brzinu od vrtoglavih 135km/h i to koju je jednom postigao. Kao divljao :).
Covjek se vozio ultra sporo(oko 90-100km/h) i s takvom sporom voznjom mu nije tank nesto izdrzao.
Meni je smijesno kak se brane s logom, pa takve voznje danasnji auti potrose ispod 4litre goriva na 100km. A glume kao auto brzi od vipera.
Daddy_o7

Post Postao/la Daddy_o7 »

Odgovori

Natrag na “Američki”