Uh s onim crnim bi se dalo čudo napravitizega je napisao/la:Kako sad svi nabrijavaju Radeta, govorio sam Vladi jos onda davno da digne napon a sad je to "standard"
Nabrij radeta! samo cu to reci sad nakon umjerenih nabrijavanja vrijeme je za malo zesce nabrijavanje da vidimo sto rade moze!
Zanimalo bi me takoder sto bi dao nabrijani trakcijski rade kakvog je Vlado koristio 8-)
Za Rijeku ce ti trebat, dobar auto, pogodan za vece brzine steta sto ga nisi mogao potegnut dolje (cijenu mislim)...

Je, nije loš, čak je i lakši nego što sam očekivao, 52 kg na kućnoj vagi.ijac je napisao/la:Bravo, dobar odabit donora za preradu, rade je zaista ispred svog vremena
Roman je napisao/la:Drago mi je da se pokrenula još jedna prerada i želim ti puno sreće, vremena i živaca kako bi uspješno dovršio projekt. Zanima me koliko su to povoljne Leafove baterije da ih se isplati uzeti za recimo povećanje kwh u našim autima.
1650 € sa poštarinom za 10 kwh, a novija verzija ćelija je oko 14% više, no ima nešto veći kapacitet.
I hvala!