help!
Sigurno ne trosi vise nego dobijes van, a struja pobude ovisi o tome koliku silu kocenja trebas. Konkretni podaci kad se pocnem voziti, ovako je sve teoretiziranje.marko-sk je napisao/la:brijem da više potrošiš struje nego što prikupiškoliko sam skužio, regen kod rade je protustrujno kočenje??
![]()
help!
Velis sarafi kao spojevi umjesto zavarivanja... Kojim sarafima si spajao - M8? Zavarivanje mi se nekako cini kao uredniji rezultat umjesto da na svakom spoju vire sarafi, a s druge strane nisam nikada radio zavarivanje... A nije da ne bi htio nauciti...bmwcabrio je napisao/la:čelični profili 35x35x3mm kod mene su nosili naprijed 80kg i prošli su na atestu, cijena im je mala ali traže obradu i farbanje, sve u svemu ekonomično i trajno rješenje![]()
pokušaj sve spojiti vijcima, izbjegavaj varenje.
Gec bude na plazmi izrezao krug od plocevine 6mm sa rupama za sarafe i ostavio gore nos 5x20cm na koji cu onda ucvrstiti L profile prema postojecem nosacu motora.bmwcabrio je napisao/la:na Radu bočno montiraj nosač (prihvat pumpe) i ovjesi na muldu ili gdje već ide originalni nosač, obavezno ostavi i gumu na orig. nosaču zbog vibracija i prenošenja zvuka.
Imam 5 mogucih tocaka - lijeva i desna mulda, desno nosac motora, lijevo nosac getribe i straznji nosac motora/getribe. Budem vidio kako to najbolje ucvrstiti kad slozim raspored gdje sto dolazi (cim dodje Rade s getribom).mkarli17 je napisao/la:navedeni profil ti jr sigurno dovoljno čvrst ali ga moraš fiksirat na minimum 4 točke na šasiju/prednji koš.najbolje je koristit več neke postoječe rupe ili šarafe.nosač u stražnjem dijelu auta(bunkeru)jednostavno zašarafi u podnicu.motor treba pričvrstit na dva mjesta.ja sam koristio nosače od opela, guma sa vijcima sa svake strane
Nemoj se na tome učiti. Uzmi nešto bez veze. Kod varenja profila jako je grijanje i profili se znaju iskriviti. Ako već variš nešto, nikad nemo pruažti puni var na dugačko, tako se pruno ugrije i iskrivi. A da ne pominjem obijanje šljake (ako ne ideš na co2)Cose je napisao/la:Velis sarafi kao spojevi umjesto zavarivanja... Kojim sarafima si spajao - M8? Zavarivanje mi se nekako cini kao uredniji rezultat umjesto da na svakom spoju vire sarafi, a s druge strane nisam nikada radio zavarivanje... A nije da ne bi htio nauciti...bmwcabrio je napisao/la:čelični profili 35x35x3mm kod mene su nosili naprijed 80kg i prošli su na atestu, cijena im je mala ali traže obradu i farbanje, sve u svemu ekonomično i trajno rješenje![]()
pokušaj sve spojiti vijcima, izbjegavaj varenje.![]()