MP je napisao/la:samostojeći
kaj ti drži članke da ne beže po kutiji?
Zasad su samo izolirani termo bužirom 40mm i povezani po dva komada trakom + spužva za ublažavanje vibracija.
Moram smisliti neki držač za njih jer mi se ne sviđa ideja vezivanja vezicama. Možda ću i raspored promijeniti, zavisno od izvedbe držača.
Cose je napisao/la:
Kontroler stavi van - iza na sic stangu (ako ima mjesta) ili ispod baterija na mjestu gdje nece smetati kotacu kad je skroz stisnut. BMS i baterije se ne bi ni blizu trebale grijati toliko kao kontroler pa onda ne moras ni ventilaciju kemijati.
Ideja je bila imati sve u jednom pakiranju. Kako sam na 5. katu a bez garaže i dizala, punjenje i osiguravanje je predstavljalo problem. Zato je rađena kutija koja je all-in-one. U međuvremenu sam pribavio garažu sa strujom, ali upitno je koliko će to trajati. Zato ipak idem na kompletno rješenje. A kad je sve gotovo možemo iz početka
eugen je napisao/la:
PostPostano: 5.5.2013. ned. 06:09 Naslov:
pokusaj kontrolera u kutiji - spalio kontroler i ostao nasred nicega;//()&;
To je moje iskustvo kontrolera u kutiji. palac
Zato sam kod prve vožnje na svakih sto metara otvarao kutiju i mjerio temp. kontrolera. Pristojna uzbrdica (ZG, od Petrove Zajčevom do Laščinske) digne temperaturu na oko 60C. Nema šanse da bi izdržao recimo Bukovačku ili uspon na Sljeme. Zato obavezno ide ventilacija i kontrola temperature, a kutija se NE farba na tamnu boju.