Evo jedne zanimljive informacije za one koji žele puniti e-bajk u centru Rijeke. Naime u prostoru sportsko-ribolovnog društva kraj parkirališta na delti stoji jedan plavi ormarić sa par štekera i nekakvom fidovkom koji nije zaključan već poklopac drže dvije kopče što će reći da se može stati pored i malo napuniti baterije iako uvijek tamo negdje okolo možete vidjeti kakvog barbu da nešto dela oko barke ali vjerujem da se nebi bunili. Danas sam to prvi put vidio jer mi frend nešto radi oko plovila pa rekoh da to podijelim s vama. Poziciju sam otprilike označio s crvenom točkom. E sad neznam kako to funkcionira tokom noči ili bolje rečeno neznam jeli oni imaju negdje kakvu glavnu sklopku ali preko dana je to radilo.
Daddy_o7 je napisao/la:Evo jedne zanimljive informacije za one koji žele puniti e-bajk u centru Rijeke. Naime u prostoru sportsko-ribolovnog društva kraj parkirališta na delti stoji jedan plavi ormarić sa par štekera i nekakvom fidovkom koji nije zaključan već poklopac drže dvije kopče što će reći da se može stati pored i malo napuniti baterije iako uvijek tamo negdje okolo možete vidjeti kakvog barbu da nešto dela oko barke ali vjerujem da se nebi bunili. Danas sam to prvi put vidio jer mi frend nešto radi oko plovila pa rekoh da to podijelim s vama. Poziciju sam otprilike označio s crvenom točkom. E sad neznam kako to funkcionira tokom noči ili bolje rečeno neznam jeli oni imaju negdje kakvu glavnu sklopku ali preko dana je to radilo.
Vrlo zanimljivo. Ja sam gledao uličnu rasvjetu. Na nekim stupovima su poklopci..........
............to simple bicycles with battery packs hitched to the back rack and are cheaper and less regulated than cars. E-bike ownership has increased more than 85% each year during the last decade. More than 100 million e-bikes are on the roads in China - that's more than all other countries combined......