Najprije pozdrav svima na forumu od novog člana. Moje ime je Denis i živim u Zagrebu.
Zainteresirao sam se saznati malo više o e-vozilima. Za početak bi htio nabaviti jedan romobil.
Gledao sam malo po netu i jako je slab izbor kod nas (barem ja nisam uspio naći) dok ih vani ima jako puno.
Molim Vas za pomoć pri nabavci. Uvjeti su: nosivost barem 110kg, domet barem 10km
npr. nešto kao http://marketplace.urbanscooters.com/El ... ooter.html
Da li se uopće kod nas može nabaviti nešto tako do 2500kn, jer iznad toga mislim da je pametnije složiti bicikl.
Hvala svima na pomoći.....
Električni romobil gdje, koji, kako....
Usudio bih se reći da je klasično odgurivanje romobilom također vrlo zabavno...Roman je napisao/la:Denis, u kojoj si ti dobi. Da li si u osnovnoj, srednjoj školi ili faksu ili već i radiš. Pitam to zato što razmišljaš o romobiluU svakom slučaju je bolje ići na bicikl pa makar i elektrificirati pony jer kada pretjeraš sa strujom imaš pedale za povratak doma a romobil budeš gurao ili nosio

Roman je napisao/la:Denis, u kojoj si ti dobi. Da li si u osnovnoj, srednjoj školi ili faksu ili već i radiš. Pitam to zato što razmišljaš o romobiluU svakom slučaju je bolje ići na bicikl pa makar i elektrificirati pony jer kada pretjeraš sa strujom imaš pedale za povratak doma a romobil budeš gurao ili nosio
ako ima 110 kg, vjerojatno je barem u srednjoj školi