Električni romobil gdje, koji, kako....

Električna vozila bez sjedala - romobili, monocikli, skateboardi...
Odgovori
denis9000

Električni romobil gdje, koji, kako....

Post Postao/la denis9000 »

Najprije pozdrav svima na forumu od novog člana. Moje ime je Denis i živim u Zagrebu.

Zainteresirao sam se saznati malo više o e-vozilima. Za početak bi htio nabaviti jedan romobil.

Gledao sam malo po netu i jako je slab izbor kod nas (barem ja nisam uspio naći) dok ih vani ima jako puno.

Molim Vas za pomoć pri nabavci. Uvjeti su: nosivost barem 110kg, domet barem 10km

npr. nešto kao http://marketplace.urbanscooters.com/El ... ooter.html

Da li se uopće kod nas može nabaviti nešto tako do 2500kn, jer iznad toga mislim da je pametnije složiti bicikl.

Hvala svima na pomoći.....
Roman

Post Postao/la Roman »

Denis, u kojoj si ti dobi. Da li si u osnovnoj, srednjoj školi ili faksu ili već i radiš. Pitam to zato što razmišljaš o romobilu :? U svakom slučaju je bolje ići na bicikl pa makar i elektrificirati pony jer kada pretjeraš sa strujom imaš pedale za povratak doma a romobil budeš gurao ili nosio :(
Daddy_o7

Post Postao/la Daddy_o7 »

Roman je napisao/la:Denis, u kojoj si ti dobi. Da li si u osnovnoj, srednjoj školi ili faksu ili već i radiš. Pitam to zato što razmišljaš o romobilu :? U svakom slučaju je bolje ići na bicikl pa makar i elektrificirati pony jer kada pretjeraš sa strujom imaš pedale za povratak doma a romobil budeš gurao ili nosio :(
Usudio bih se reći da je klasično odgurivanje romobilom također vrlo zabavno... :D osim na uzbrdici... :D
debeli
Kontakt:

Post Postao/la debeli »

Roman je napisao/la:Denis, u kojoj si ti dobi. Da li si u osnovnoj, srednjoj školi ili faksu ili već i radiš. Pitam to zato što razmišljaš o romobilu :? U svakom slučaju je bolje ići na bicikl pa makar i elektrificirati pony jer kada pretjeraš sa strujom imaš pedale za povratak doma a romobil budeš gurao ili nosio :(

ako ima 110 kg, vjerojatno je barem u srednjoj školi
denis9000

Post Postao/la denis9000 »

2 Roman: da malo je smjesno s obzirom na moje godine nisam bas mlad

treba mi romobil zbog veličine
Odgovori

Natrag na “Električni romobili”