Pozdrav. Novi sam na forumu i jako sam se zainteresirao za kupnju Artasovog kompleta N48 i sve ostalo. Zanima me pošto imam bicikl fuji nevada 1.0 i stavio bih na njega taj komplet koliko cca km bi mogao priječi sa jednim punjenjem govorim o slavoniji gdje je sve ravno dionica Đakovo-Osijek 35km svaki dan u jednom smjeru s tim da kad dođem u Osijek mogu ga puniti. Vozio bih ga vjerojatno punom brzinom koliko ide. Pozdrav svima na forumu.
Zadnja izmjena: jbozur, dana/u 07 srp 2012, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.
jbozur je napisao/la:Pozdrav. Novi sam na forumu i jako sam se zainteresirao za kupnju Artasovog kompleta N48 i sve ostalo. Zanima me pošto imam bicikl fuji nevada 1.0 i stavio bih na njega taj komplet koliko cca km bi mogao priječi sa jednim punjenjem govorim o slavoniji gdje je sve ravno dionica Đakovo-Osijek 35km svaki dan u jednom smjeru s tim da kad dođem u Osijek mogu ga puniti. Vozio bih ga vjerojatno punom brzinom koliko ide. Pozdrav svima na forumu.
Po ravnom u osnovnoj konfiguraciji ide , uz speed limit i više.
evo dobio ponudu za komplet, jedino me sad muči što njihova orginal kutija ne stane na moj bicikl fuji nevada 1.0, pa ču izgleda morat praviti a baš sam mislio kako če sve biti oriđiđi na biciklu.
jos jedan sminker stakloplastika pih !!!! slozi ju u limenu kutiju sa dovoljno mjesta za provjetravanje ljeti i mogucnost ubacivanja stiropora za zimu ! no to radis ak ti je puniona bica vani tako da sistem sam sebe zagrije 25-30 stupnjeva c. baterija voli da joj je toplo !!!!!!!!!!!!!!!! usput okle si slavonac !
buba je napisao/la:jos jedan sminker stakloplastika pih !!!! slozi ju u limenu kutiju sa dovoljno mjesta za provjetravanje ljeti i mogucnost ubacivanja stiropora za zimu ! no to radis ak ti je puniona bica vani tako da sistem sam sebe zagrije 25-30 stupnjeva c. baterija voli da joj je toplo !!!!!!!!!!!!!!!! usput okle si slavonac !
Đakovo.. A volio bi da to ljepo izgleda na biciklu a stakloplastikom to mogu jako ljepo napraviti uz malo truda. Evo malo prije pregovaro sa kolegom tak da sutra naručujemo 2 kompleta samo se nadam da imaju na stanju sve to, danas kad sam pričo u vezi 1 kompleta rekli sa da imaju. jedino me još zanima Putno računalo CA-SA malo mi je to puno para 1000k jel ima kakva slična kvalitena naprava po manjoj cijeni
neee !!! nije puno para ali bas fali kad ga nemas !! koliko je kapaciteta iliti amper sati u bateriji nekad te spasava od znojenja pogotovo na -12 celzijevi stupnjeva