E-Fuji Nevada by Bozur

Naše samogradnje
Odgovori
jbozur
Kontakt:

E-Fuji Nevada by Bozur

Post Postao/la jbozur »

Pozdrav. Novi sam na forumu i jako sam se zainteresirao za kupnju Artasovog kompleta N48 i sve ostalo. Zanima me pošto imam bicikl fuji nevada 1.0 i stavio bih na njega taj komplet koliko cca km bi mogao priječi sa jednim punjenjem govorim o slavoniji gdje je sve ravno dionica Đakovo-Osijek 35km svaki dan u jednom smjeru s tim da kad dođem u Osijek mogu ga puniti. Vozio bih ga vjerojatno punom brzinom koliko ide. Pozdrav svima na forumu.
Zadnja izmjena: jbozur, dana/u 07 srp 2012, 17:30, ukupno mijenjano 3 puta.
peco

Post Postao/la peco »

Teško da ćeš to prelaziti punom brzinom.Malo mu pomogneš pedalama i nema zime :palac:
MP

Re: Kupnja Artasovog kompleta

Post Postao/la MP »

jbozur je napisao/la:Pozdrav. Novi sam na forumu i jako sam se zainteresirao za kupnju Artasovog kompleta N48 i sve ostalo. Zanima me pošto imam bicikl fuji nevada 1.0 i stavio bih na njega taj komplet koliko cca km bi mogao priječi sa jednim punjenjem govorim o slavoniji gdje je sve ravno dionica Đakovo-Osijek 35km svaki dan u jednom smjeru s tim da kad dođem u Osijek mogu ga puniti. Vozio bih ga vjerojatno punom brzinom koliko ide. Pozdrav svima na forumu.
Po ravnom u osnovnoj konfiguraciji ide , uz speed limit i više.
peco

Post Postao/la peco »

Ne znam baš. Sa 12Ah i full gasom to je na samoj granici
MP

Post Postao/la MP »

peco je napisao/la:Ne znam baš. Sa 12Ah i full gasom to je na samoj granici
svaki dan napravim 30 tako , prije par subota 46 na full doduše uz regen , ali on ne može toliko utrpati nazad u bateriju.
grrga

Post Postao/la grrga »

Ako je težek 1/2 tebe ili 1/3 mene onda će ići. Ako je blizu naših masa ništa od toga.
jbozur
Kontakt:

Post Postao/la jbozur »

grrga je napisao/la:
Ako je težek 1/2 tebe ili 1/3 mene onda će ići. Ako je blizu naših masa ništa od toga.
nisam baš toliko težak samo 72kg
jbozur
Kontakt:

Post Postao/la jbozur »

evo dobio ponudu za komplet, jedino me sad muči što njihova orginal kutija ne stane na moj bicikl fuji nevada 1.0, pa ču izgleda morat praviti a baš sam mislio kako če sve biti oriđiđi na biciklu.
creatin

Post Postao/la creatin »

Cim zajasis prve kilometre bude ti svejedno jel kutija original ili domace proizvodnje.
MeanMachine

Post Postao/la MeanMachine »

Kak oriđiđi kad je cijeli bicikl slagalica :D
tomislav
Kontakt:

Post Postao/la tomislav »

peco je napisao/la:Teško da ćeš to prelaziti punom brzinom.Malo mu pomogneš pedalama i nema zime :palac:
Ja sa 104-105 kg na punom gasu oko 32 km. Sa pedalama i malim sniženjem brzine 35 km je opcija.
jbozur
Kontakt:

Post Postao/la jbozur »

tomislav je napisao/la:
peco je napisao/la:Teško da ćeš to prelaziti punom brzinom.Malo mu pomogneš pedalama i nema zime :palac:
Ja sa 104-105 kg na punom gasu oko 32 km. Sa pedalama i malim sniženjem brzine 35 km je opcija.
ovaj tjedan to kupujem i slažem na bicikl da bude spreman za sezonu. kutiju če vjerojatno praviti sa stakloplastikom.
buba

Post Postao/la buba »

jos jedan sminker stakloplastika pih !!!! slozi ju u limenu kutiju sa dovoljno mjesta za provjetravanje ljeti i mogucnost ubacivanja stiropora za zimu ! no to radis ak ti je puniona bica vani tako da sistem sam sebe zagrije 25-30 stupnjeva c. baterija voli da joj je toplo !!!!!!!!!!!!!!!! :) usput okle si slavonac !
jbozur
Kontakt:

Post Postao/la jbozur »

buba je napisao/la:jos jedan sminker stakloplastika pih !!!! slozi ju u limenu kutiju sa dovoljno mjesta za provjetravanje ljeti i mogucnost ubacivanja stiropora za zimu ! no to radis ak ti je puniona bica vani tako da sistem sam sebe zagrije 25-30 stupnjeva c. baterija voli da joj je toplo !!!!!!!!!!!!!!!! :) usput okle si slavonac !

Đakovo.. A volio bi da to ljepo izgleda na biciklu a stakloplastikom to mogu jako ljepo napraviti uz malo truda. Evo malo prije pregovaro sa kolegom tak da sutra naručujemo 2 kompleta samo se nadam da imaju na stanju sve to, danas kad sam pričo u vezi 1 kompleta rekli sa da imaju. jedino me još zanima Putno računalo CA-SA malo mi je to puno para 1000k jel ima kakva slična kvalitena naprava po manjoj cijeni
buba

Post Postao/la buba »

neee !!! nije puno para ali bas fali kad ga nemas !! koliko je kapaciteta iliti amper sati u bateriji nekad te spasava od znojenja pogotovo na -12 celzijevi stupnjeva :vatra:
Odgovori

Natrag na “Samogradnje električnih bicikla”