Grace One City e-motorbike review
-
Baterije su u rami,to je sigurno.sto mislite koju vrstu baterija su koristili?
O ovom nacinu smjestaja sam i sam razmisljao ali nisam znao koji bi baterije stavio u ovako relativno mali prostor
O ovom nacinu smjestaja sam i sam razmisljao ali nisam znao koji bi baterije stavio u ovako relativno mali prostor
Zadnja izmjena: tepicHR, dana/u 06 stu 2011, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
-
Htio sam reci "lako za izgled"...ali zapravo to je samo moj osobni nacin gledanja. Ja bih puno radje da je jeftinije, nego da je ljepse, ali kad sam malo razmislio, zapravo je estetika faktor koji dosta upadljivo nedostaje da bi bicikle na struju dozivile malo jaci zamah i postale svakodnevna pojava...tomislav je napisao/la:...barem nema one kutije za baterije. Estetski vrlo OK.
[quote="MP"]sviđa mi se lampa , kako kemijam po tom pitanju još se nemrem odlučit dali koristit postojeći LiFEPO4 za napajanje ostatka bic-a , ili stavit dodatne baterije da ne ostaneš u mraku kad pocicaš bateriju...
lampu bi definitivno kupio ili kopiral ..[/quote]
za MB idi u ćipoteku i kupi si dvije takve lampe na prvom su katu a na drugom katu imaš kutijice i ležišta za AA BATERIJE !!!! SVE SKUPA OKO 500 KUNA sa punjačem i baterijama pet crvenih ledica ti je dovoljno zadnje svijetlo
lampu bi definitivno kupio ili kopiral ..[/quote]
za MB idi u ćipoteku i kupi si dvije takve lampe na prvom su katu a na drugom katu imaš kutijice i ležišta za AA BATERIJE !!!! SVE SKUPA OKO 500 KUNA sa punjačem i baterijama pet crvenih ledica ti je dovoljno zadnje svijetlo

Opcenito kod nas je problem prihvatiti bicikl kao prijevozno sredstvo.Prof. Baltazar je napisao/la:Htio sam reci "lako za izgled"...ali zapravo to je samo moj osobni nacin gledanja. Ja bih puno radje da je jeftinije, nego da je ljepse, ali kad sam malo razmislio, zapravo je estetika faktor koji dosta upadljivo nedostaje da bi bicikle na struju dozivile malo jaci zamah i postale svakodnevna pojava...tomislav je napisao/la:...barem nema one kutije za baterije. Estetski vrlo OK.