Kontroler N48 - povezivanje i friziranje
Kontroler N48 - povezivanje i friziranje
Pozdrav svima,
kupio sam Nine Continent kontroler u Artas-u (48V),
i želio bih saznati više o njemu. Naime, htio bih zaobići trenutni način upravljanja (regulator brzine koji je došao s njim - hall senzor) i htio bih upravljati njime digitalno, pomoću drugog kontrolera.
Da bih to uspio moram ga proučiti i analizirati detaljno, ali sa njim se ne dobije nikakva dokumentacija.
Sad me zanima, dali negdje postoji detaljna dokumentacija tog kontrolera, sa svim informacijama kako se može digitalno upravljati, i sve ostalo što je potrebno za nekakve izmjene...
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru...
Lovre
kupio sam Nine Continent kontroler u Artas-u (48V),
i želio bih saznati više o njemu. Naime, htio bih zaobići trenutni način upravljanja (regulator brzine koji je došao s njim - hall senzor) i htio bih upravljati njime digitalno, pomoću drugog kontrolera.
Da bih to uspio moram ga proučiti i analizirati detaljno, ali sa njim se ne dobije nikakva dokumentacija.
Sad me zanima, dali negdje postoji detaljna dokumentacija tog kontrolera, sa svim informacijama kako se može digitalno upravljati, i sve ostalo što je potrebno za nekakve izmjene...
Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru...
Lovre
Neznam, treba vidjeti da li postoji neki kond. za usporavanje promjene naponaLovre je napisao/la:A dali se zna koliko je brzo vrijeme odziva sustava kada se upravlja na taj način? Ja bih trebao korigirati upravljačku veličinu 50-100 puta u sekundi, pa ne znam koliko od toga će imati utjecaja na sustav kontrolera a time i na motor...
Lovre je napisao/la:Bojim se da se nismo razumjeli, nisam mislio kako fizički postaviti kontroler, nego kako okrenuti smjer vrtnje motora?
Ako sam dobro razumio postoji unutar kontrolera nekakav jumper ili slično koji mijenja smjer vrtnje motora..
Sorry, al morao sam. Uglavnom smo svi pustili da se točak vrti prema naprijed
To se nije iz pitanja dalo isčitati. Nije mi palo na pamet uopće šta je to smjer kontrolera. Uostalom ne može se na taj način mijenjati smijer motora.nisde je napisao/la:možda ga misli na neki drugi motor smontirati pa mu se vrti u krivom smjeru? kao npr na x-lite motor!
To je otprilike isto kao i auto mjenjač. Ako smjer vožnje promjeniš sa njime imaš samo jednu brzinu a to je rikverc.