Pozdrav

Hvala na informacijama...Pero je napisao/la:Ne. To su aukcije.
Po zavrsenoj aukciji prodavac mora prodati onome tko je ponudija najvise. Daklem, ako nitko ne da vise, ti dobivas.
Da ne zaboravim, pripazi malo na transportne troskove. TO posebno vrijedi kod Amera jer oni vole slati UPS-om i sl. Carina i harac se obracunava na vrijednost robe sa troskovima transporta. Nadalje, ako ti roba dolazi UPS-om i sl. odrat ce te nasi spediteri.
Ako vec kupujes, pokusaj da ti paket salje postom i nikako drugacije. Jes da tako paket dulje putuje, ali HP naplacuje i deseterostruko manje za posredovanje na carini (mislim da je sada nekih 36kn).
Je za robu koju nosis sa sobom preko granice. Za postanske posiljke, pakete i sl. nema donjeg limita.marko-sk je napisao/la:USPS je amerićanska pošta - obićna - jel tak ?!
Zar nije od 1.1. carinjenje robe tek na 1000+ hrk ?
Pozdrav grupi iz Bj.viktor_13 je napisao/la:Nixa,ali kad ja napravim ta tri kontrolera kako ću ja njih povezati sa računalom?Neću kupovat kontroler jer bi htio da si napravim sam.
http://www.trolist.hr/components/com_vi ... 0&fileout=
Ljudi,jel ima gdje za kupit ovakvih klizača u HR osim da nije u trolistu jer su tamo preskupi.
Pozdrav.