Grok

OpenAI ChatGPT, Anthropic Claude, Google Gemini, Meta AI Llama, Grok, Stable Diffusion, MidJurney...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Sada Grok 2 ponovo radi i piše:

Grok 3 is rolling out
We’re rolling out Grok 3 to all X users. If you don't have access, you will get it soon. Stay tuned.
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Grok 3 beta je sada dostupan bez preplate.
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Da i meni radi grok3:
grok je napisao/la:How long will you be available to x users for free?
10 posts
15 web pages
I'm Grok 3, created by xAI. As of today, February 20, 2025, I'm available for free to all users, but only for a limited time. According to xAI's announcement, this free access will continue "until our servers melt," which is a playful way of saying it's temporary and depends on server capacity. Elon Musk has indicated it's a short-term offer, but no exact end date has been specified. So, I’d suggest enjoying my services while you can—there’s no telling exactly how long this free window will last! For the most current updates, you might want to check xAI's official posts on X. How can I assist you today?
rkahler

Post Postao/la rkahler »

zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

MA gle, ovu foru sa punom casom vina sam probao i frustrira, uz svo navodjenje jos par puta ponekad vidis kakve gluposti nije u stanju odraditi...ovo je gore od halucinacija...
https://www.reddit.com/r/OpenAI/comment ... t_do_this/
Tak dase ne cudim ovakvim sranjima...
Ai u biti nece biti spreman za neke ozbiljne stvari bez nadzora ko zna koliko...
A tek drustvo koliko cemo mentalno zahrdjati huh koma:
https://www.yahoo.com/tech/young-coders ... 15305.html
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Ovo sa čašom vina nema veze sa AI-om ili ChatGPT-om ili Grok-om već sa SD modelom koji se koristi za izradu slika u pozadini. Postoje modeli koji će to napraviti bez imalo problema, a postoje modeli koji neće. Nerazumijevanje tehnologije je poprilično tako da me ne čudi niti ikome predbacujem to jer teško da svi možemo znati sve.

Ovo drugo je prirodno. Sa svakim novim alatom ljudi gube određeni dio znanja / učenja, no u isto vrijeme oslobođene resurse koristimo drugdje. Ja npr. zahvaljujući "višku" vremena znam više nego što bi trebao znati o UNECE regulacijama i sl. Moj pradjed je znao potkivati konje, popraviti rudlo na zaprežnim kolima i svašta nešto drugo, dok zahvaljujući novim alatima ja to ne moram znati, ali znam bezbroj stvari koje on nije znao. I da dobar dio stvari koje ja znam nisu tada niti postojale, no i da jesu, on ih i dalje ne bi znao jer ne bi imao vremena naučiti išta od toga jer se je morao sa starim i lošim alatima boriti za hranu na stolu daleko duže nego što sada moram ja.

"Stalna na tom svijetu samo mijena jest"
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

slika
https://unece.org/ je napisao/la:UNECE and the SDGs
UNECE supports countries in the implementation of the 2030 Agenda and the Sustainable Development Goals (SDGs) thanks to its role as a platform for governments to cooperate and engage with all stakeholders on norms, standards and conventions.

The region must accelerate progress to meet SDGs. Find out more in our latest report.
Hehe i sto si zakljucio?
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Moje zanimanje oko UNECE-a je prvenstveno vezano uz autonomnu vožnju i regulacije koje su povezane uz to. Što sam zaključio? Da se njih kao grupu pita, napredak u svijetu automobila bi išao puževim korakom.
Ono što nisam uspio dokučiti je da li se radi o 100% nesposobnosti onih koji sudjeluju na sastancima (jer čitam i prijepise sastanaka) ili zemlje tamo pošalju random nitkojeviće koji niti trebaju niti moraju znati išta a tamo su samo da proslijede političke želje svojih vlada. "Glasaj za" ili "Blokiraj". I to je to.

Koliko se samo vremena na tim sastancima troši da bi se ispravilo doslovce koje slovo ili da bi se zamijenila jedna riječ za drugu koja znači istu stvar i sl. gluposti.

Iskreno, nije mi jasno kako određene zemlje koje guraju dobre prijedloge (Japan npr.) nisu do sada izašle iz grupacije i ostavile si mogućnost samostalnog djelovanja paralelnog sa ovim.
zega
Kontakt:

Re: Grok

Post Postao/la zega »

Casey uhvatio Grok u laganju, i analiza ponasanje je ukazala na Grok AI kao patoloskog manipulatora/lazova (i racunica stima) i onda je cijeli razgovor naglo izbrisan...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Jel ovaj video o Groku, politici ili psihičkom zdravlju... :smijeh2:

Zanimljivo, upravo radim mentalnu mapu liberalno progresivne globalističke struje :smijeh2:
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Haking AI
rkahler

Post Postao/la rkahler »

Odgovori

Natrag na “Umjetna inteligencija”