Tesla model Y

Tesla, Ford, Chevrolet, Rivian, Lucid Motors, Cadillac, Fisker, Jeep
Odgovori
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Re: Y

Post Postao/la Ogi »

stjepan je napisao/la:
pkristo je napisao/la:Izgleda mi dobro. Svjetla (i prednja i stražnja) podsjećaju na Cybertruck....
Mene više podsjeća na cybercab.
Ne znam što bi mislio o tome, to je kao da si neonku stavio preko cijelog auta, trebao bi vidjeti uživo.
O tome sam razmišljao još u vrtiću, danas nisam siguran koliko je to dobra/lijepa ideja :D
Negdje sam pročitao da je teško procijeniti udaljenost takvog auta po noći.
eltico

Post Postao/la eltico »

tko vam je kriv što ste ostarili pa razmišljate o povišenim vozilima :D

Šalim se, naravno. Rijetko duže vozim, ali na putu Fažana-Zagreb prvo zaustavljanje planiram u Karlovcu na SUC. Iz trojke nakon tih 200-tinjak km teško izađem i moram poravnavati leđa. Kukovi preskaču,...

Y je bio bitno skuplji kad sam kupovao, a i manja potrošnja trojke me ipak više "pali" nego komoditet.
Sreća, sin je koristi pretežno
rkahler

Post Postao/la rkahler »

fire

Post Postao/la fire »

Novi dode preko 60kE, 2 godine star dodu oko 30kE(ima ih i s manje od 40 000km). Kao stedis, a u 2 godine izgubis preko 30kE s autom kojim ne mozes doci zg split brze od kamijona.
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

NApokon su Tesle pristupacne (moje misljenje) jedna studenctica/kolegica je kupila 2021 model Y low range sa 60000milja za 28K$ prije par mjeseci.
Studenti ne zaradjuju puno ovdje, i sad ju trolam da sam vidio na tesla websiteu pod rabljenima (ne mali oglasi) 2021 model Y long range AWD sa 40000mi za 20K$ i to ju tare ali znala je da ce tako biti, sto reci, polako je ukupna cijena posjedovanja auta po milji za te aute na razini benzinaca! Steta sto nisam na trzistu kupovine vozila barem jos sljedecih 5 godina...
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

Ispada da ga već štancaju u Njemačkoj: https://x.com/EFIEBER_ANDRE/status/1883024174454915275

fire je napisao/la:Novi dode preko 60kE, 2 godine star dodu oko 30kE(ima ih i s manje od 40 000km). Kao stedis, a u 2 godine izgubis preko 30kE s autom kojim ne mozes doci zg split brze od kamijona.
:smijeh:
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Re: Tesla model Y

Post Postao/la Ogi »

Samo još da stave HW5 i novu LFP u AWD :skace:
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Da zanimljivi su mi bili oni clanci da je prodaja pala, onda je netko pojasnio (Stjepan?) da se ocekuje novi Y i da su svi pauziralo narudjbe, sto rezultira sa kratkotrajnim padom prodaje...
Eto sad ce nadoknaditi sve "izgubljeno"
Vozio sam se nekoliko puta u Y i da moj zakljucak je bucan i "tvrd", u ovo review videu cini se da su rijesili te probleme, to bi trebalo dosta srusiti cijenu starog Y, meni se stari nije "svidio", ima takodjer cijeli krov stakleni ali cuju se gume, cesta, vjetar...moj Subaru Ascent je tisi...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Tako je, neki ce vjerojatno cekati i AI5.
Osim toga, u Kini mu prodaju ometa Xiaomi SU7 a u Americi je uz svoje neprijatelje sada dobio i Trampove.
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

I strana recenzija modela Y ovaj puta intervju sa inzinjerom...
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Koliko bi uštedjeli da su radili novi manji model, toliko su uštedjeli koristeći postojeće dijelove :palac:
rkahler

Post Postao/la rkahler »

Srezali cijene i opremu: Ovo su novi 'jeftini' Teslini Modeli Y i 3
https://autostart.24sata.hr/auto/srezal ... -i-3-10078
Odgovori

Natrag na “Američki”