Tesla model Y

Tesla, Ford, Chevrolet, Rivian, Lucid Motors, Cadillac, Fisker, Jeep
creatin

Post Postao/la creatin »

Najvaznije da si dobro stigao do ZG-a
BB

Post Postao/la BB »

Sva sreća pa se nisi dopunio na nebeskom DC punjaču :D
stjepan

Post Postao/la stjepan »

BB je napisao/la:Sva sreća pa se nisi dopunio na nebeskom DC punjaču :D
Iskreno, prošlo mi je kroz glavu....da li bi udar groma u blizini auta imao kakav utjecaj na bateriju? :D
Onda mi je prošlo kroz glavu....ako i bi, onda bi imao i na ostale sustave....a to ne želim :lol:
rkahler

Post Postao/la rkahler »

Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Jos ce do kraja godine cijena ici dolje kako se bude priblizavala nova verzija (kako je bilo prosle godine za model 3).
miko

Post Postao/la miko »

Nekužim zašto na inventaru imaju osnovnu Teslu Y koja košta 43.985 eur piše da je u dolasku a novi košta 42.990 i čeka se 2-3 tjedna.
stjepan

Post Postao/la stjepan »

Tko hoće auto ranije, više će platiti. Pričekaš dan dva i cijena ti se promjeni. Vrlo su dinamični sa cijenama inventara. Vrlo.
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

Evo tips za dijagnostiku tesle
https://youtu.be/W54ECN8MVGE?t=129
m2

Post Postao/la m2 »

...after Tesla Model Y flies through the air, rolling over 7 times
https://yewtu.be/watch?v=4nd4IGNR1XQ
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

https://autonet.bug.hr/elektricna-vozil ... istu-46621

Kako vam se čini novi dizajn modela Y, svjetla po cijeloj širini auta?
pkristo
Kontakt:

Y

Post Postao/la pkristo »

Izgleda mi dobro. Svjetla (i prednja i stražnja) podsjećaju na Cybertruck. Model Y mi je uvijek izgledao lošije od 3-ce, ali se puno bolje prodavao. Doduše ima puno više korisnog prostora zbog veće visine, a samo je mrvicu skuplji. Uostalom ljudi vole SUV-ove. Sve više ih je i ovdje. Meni su SUV-ovi odbojni zbog svoje veće težine, ali lrugi judi ih vole.
Trebao bi se dobro prodavati.
Cose
Kontakt:

Re: Y

Post Postao/la Cose »

pkristo je napisao/la:Izgleda mi dobro. Svjetla (i prednja i stražnja) podsjećaju na Cybertruck. Model Y mi je uvijek izgledao lošije od 3-ce, ali se puno bolje prodavao. Doduše ima puno više korisnog prostora zbog veće visine, a samo je mrvicu skuplji. Uostalom ljudi vole SUV-ove. Sve više ih je i ovdje. Meni su SUV-ovi odbojni zbog svoje veće težine, ali lrugi judi ih vole.
Prednost SUV oblika je visi polozaj sjedenja sto daje bolju preglednost u prometu (da ne spominjem koliko ne vidis iz obicnog auta kad su svi oko tebe SUV), a s godinama covjek pocne cijeniti i olaksani ulazak/izlazak iz auta. :D
creatin

Post Postao/la creatin »

Cose je napisao/la:
pkristo je napisao/la:Izgleda mi dobro. Svjetla (i prednja i stražnja) podsjećaju na Cybertruck. Model Y mi je uvijek izgledao lošije od 3-ce, ali se puno bolje prodavao. Doduše ima puno više korisnog prostora zbog veće visine, a samo je mrvicu skuplji. Uostalom ljudi vole SUV-ove. Sve više ih je i ovdje. Meni su SUV-ovi odbojni zbog svoje veće težine, ali lrugi judi ih vole.
Prednost SUV oblika je visi polozaj sjedenja sto daje bolju preglednost u prometu (da ne spominjem koliko ne vidis iz obicnog auta kad su svi oko tebe SUV), a s godinama covjek pocne cijeniti i olaksani ulazak/izlazak iz auta. :D
U SUV-u se fino okrenes za 90 stupnjeva i vani si :) ne kuzim sto mu smeta tezina pa ne nosi ga u ruksaku :)
stjepan

Post Postao/la stjepan »

pkristo je napisao/la:Izgleda mi dobro. Svjetla (i prednja i stražnja) podsjećaju na Cybertruck....
Mene više podsjeća na cybercab.
Ja sam Y kupio upravo zbog visine i laganog ulaska / izlaska.
Ogi
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Ogi »

Cose je napisao/la:Prednost SUV oblika je visi polozaj sjedenja sto daje bolju preglednost u prometu (da ne spominjem koliko ne vidis iz obicnog auta kad su svi oko tebe SUV), a s godinama covjek pocne cijeniti i olaksani ulazak/izlazak iz auta. :D
Meni je uz to važna i veća visina od tla.
Odgovori

Natrag na “Američki”