Hyundai Kona electric

Završene samogradnje i registracije
ttboy

Post Postao/la ttboy »

nisam bio u Ljubljani, ali i to je u planu...,
nego punio sam u Kopru na besplatnim punjačima koje sa našao na plugshare aplikaciji i to radi bez problema, automatski kreće punjenje. U pitanju su bili Spar i željeznički kolodvor.

Petrol ima i neku svoju aplikaciju ali za registraciju treba biti slovenac pa treba probati ovo što je napisao eltico.

Postoji još i "gremo na elektriko" aplikacija, ali neznam dal funkcionira, samo sam je skinuo nisam se još pokušao logirati...

uglavnom , mislim da ne bi trebalo biti problema :palac:
Roman

Post Postao/la Roman »

Palo je do sada i najdulje putovanje za Konu. Doduše bilo je u dvije rate ali stigao sam do Dubrovnika. Prva rata je bila od Zagreba do Zadra gdje sam prenoćio i dopunio auto a druga rata je od Zadra starom cestom preko Šibenika, Splita, Makarske, Pelješkog mosta do Dubrovnika. To putovanje je prošlo glatko a u Dubrovniku sam prenoćio dvije noći i zatim krenuo natrag prema Zadru. Kako sada više u Dubrovniku nema niti jedna free punionica (Zadnja je bila kod Tommya ali su uveli naplatu) nisam se tamo punio jer sam imao dovoljno struje za krenuti nazad. Tako sam se onda malo dopunio u Stonu na parkingu na AC punionici te otišao nešto pojesti a zatim u Splitu jer tamo je zadnja besplatna punionica kod Lidla u Solinu. Tako sam lagano bez žurbe došao u Zadar gdje sam prenoćio malo dopunio i sutradan krenuo za Zagreb.
Uglavnom lijepi izlet sa ostvarenjem želje da električnim autom dođem u Dubrovnik. :) Nisam htio forsati put sa jednim punjenjem budući da ima mogućnosti dopunjavanja a nezgodno je nasred ceste ostati bez struje. Znam to iz iskustva sa Traubekom. :)
Willys

Post Postao/la Willys »

:palac:
papicdu1

Post Postao/la papicdu1 »

to da :palac:
zvonimir

Hyundai Kona electric

Post Postao/la zvonimir »

Bravo za organizaciju!
Sreo sam na punionici čovjeka koji ima dvije Kone i Nissan leaf.
Sa jednom Konom ima 190.00km (kao i ja sa AX-om).
Kaže da se puno vozi i da je sve aute već isplatio na gorivu.
Ja sam sa Daciom išao u Šibenik iz Sl Broda, ali sam plaćao struju osim u Sisku.
Sada sa novom aplikacijom mogu do mora doći sa dva dopunjavanja.
Super, jedva čekam travanj kada opet idem.
miko

Re: Hyundai Kona electric

Post Postao/la miko »

[quote="zvonimir"].......Sada sa novom aplikacijom mogu do mora doći sa dva dopunjavanja.....[quote]

Kakva je to nova aplikacija??
Tomy B.

Post Postao/la Tomy B. »

I ja bih bio zahvalan kada bi Zvonimir malo detaljnije nešto napisao nešto oko Springa, jer očito ima jako puno iskustva.

I ako je moguće u temi o Springu.
Odgovori

Natrag na “Električna vozila s tablicama”