Ford Fiesta MK6 elektro

Završene samogradnje i registracije
Willys

Post Postao/la Willys »

Na 65000km zamijenjene četkice na Končaru. Kad sam ga montirao sredio sam motor full ali nisam stavio nove četkice jer su bile na cca 70% pa ih je bilo šteta izbaciti. Izdržale bi još 10000km ali sam preventivno zamijenio. Uglavnom kad se stave nove siguran sam da idu 100000km.
Baterije su sada na 105000km i dalje rade odlično (rijetko ih praznim blizu kraja ali zadnje sam bio na 30% nazivnog kapaciteta i još su držale napon sasvim pristojno...uglavnom najzadovoljniji sam do sada s CALB čelijama od LifePo4 kemije - nekako su mi se pokazale najzahvalnije i najizdržljivije. Ostalo sve štima i vozi bez problema.
eltico

Post Postao/la eltico »

Bravo! :palac:
zvonimir

Ford Fiesta MK6 elektro

Post Postao/la zvonimir »

čestitam!
dc74

Post Postao/la dc74 »

:palac: :palac:
:respekt: :respekt:
Cose
Kontakt:

Post Postao/la Cose »

Willys je napisao/la:Na 65000km zamijenjene četkice na Končaru. Kad sam ga montirao sredio sam motor full ali nisam stavio nove četkice jer su bile na cca 70% pa ih je bilo šteta izbaciti. Izdržale bi još 10000km ali sam preventivno zamijenio. Uglavnom kad se stave nove siguran sam da idu 100000km.
Baterije su sada na 105000km i dalje rade odlično (rijetko ih praznim blizu kraja ali zadnje sam bio na 30% nazivnog kapaciteta i još su držale napon sasvim pristojno...uglavnom najzadovoljniji sam do sada s CALB čelijama od LifePo4 kemije - nekako su mi se pokazale najzahvalnije i najizdržljivije. Ostalo sve štima i vozi bez problema.
Meni su se Winstonice isto jako dobro pokazale - covjek jos danas vozi Punta sa orig baterijama (kupljene pocetkom 2013.) i nema nekih problema osim onih koje je sam napravio kad nije pazio na celije. :X
Willys

Post Postao/la Willys »

Nisam napisao prije - Fiesta je prodana i novi vlasnik bude uskoro na cesti s njom. Prodana je praktički samo školjka i Rade koji treba zamjenu, a na novom vlasniku je da ubaci ostale komponente.

Nadam se da će ga služiti odlično kao i mene jer me nikada nije ostavila i svaku zimu je bila najtopliji auto zahvaljujući webastu.

Komponente iz nje kao i baterije su u drugoj pili za koju nikako da temu napravim ali bude i to uskoro.
BB

Post Postao/la BB »

Čekamo temu ;)
Odgovori

Natrag na “Električna vozila s tablicama”