Sa guštom pratim ovu temu jer i kod mene čeka smart na preradu, Za sada je gotova kutija za bateriju, cca 20 kwh liion. Ako je moguće rado bih pogledao smarta i uživu.
dc74 je napisao/la: Sve OK,
ali malo te je teško pratiti...![]()
grrga je napisao/la:![]()
![]()
Sa guštom pratim ovu temu jer i kod mene čeka smart na preradu, Za sada je gotova kutija za bateriju, cca 20 kwh liion. Ako je moguće rado bih pogledao smarta i uživu.
Hvalariba je napisao/la:Svaka čast, ja ne mogu ništa pofarbati kako spada![]()
Može!eltico je napisao/la:Doći ću s Ticom da mi središ branike
S 2 kompresora ( 24l i 50l) koja su spojena paralelno da dobijem protok zraka jer imam HVLP (high volume low pressure) špricu. Špricao sam 2 ruke špric kitom i šmirglao. Al bilo bi dovoljno da sam samo jednom. Nakon toga 2 ruke baza (prvo maglica i onda se zalije), i lak 2 ruke (maglica i zalijevanje)Cose je napisao/la:Super izgleda - to si s kompresorom sprical? Koliko ruku? Zavrsni lak?
Odlično. Može se i moj šaltat , al samo kad stoji. Ako uspijete svakak javite. Al bojim se da mojem fale neki dijelovi.debeli je napisao/la:i ja radim 2 smarta
Mislim da će se naši dati i šaltati.
Ako uspijmo javim.
zega je napisao/la:Odlicno izgleda, cini se da ode lisicakm u lakirere...lova dobra!
tnxmike20 je napisao/la:Pravoga lakirera je teško naći, posebno tu u našim krajevima
Tak da svaka čast