Cinquecento EV
-
Ma ti motorići od 25-30 kg koji su po specifikacijama jači i s više okretaja nisu ni do koljena radeku..
Ako se sad grije, kako će se tek na 96V...

Ako se sad grije, kako će se tek na 96V...
Zadnja izmjena: lisicakm, dana/u 31 ožu 2016, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
Dakle taj motor apsolutno mora ići na 5000 okretaja, jer ako rade vozi aute na 2300 okretaja i to na rubu (grije se) di ne bi ovaj koji je duplo lakši. A kut opet ne bi smio biti u nuli, to treba zakrenuti, pogotovo ako se diže napon. Na sreću to nije komplicirano napraviti.Ciri je napisao/la:Nema podešavanje kuta četkica, a gledao sam to, pod 90° stoje.
Ako malo razmislimo na 96 Volti ce za istu snagu trebat duplo manju struju, a jakost el. struje uzrokuje zagrijavanje. Prema tome moze bit samo BOLJE a onda bi imao maks. 5000 rpm sto je odlicno
Hvala Cubi 
Gledao sam to za kut četkica, nebi bilo teško napravit da se da podešavat, al to kad bude i ako bude išao na litij

Slazem se u potpunosti, 96V 100Ah litij, i to bi onda bilo odlicno.. imao bi dobre okretaje da bi se vozio samo u drugoj brzini..riba je napisao/la:Dakle taj motor apsolutno mora ići na 5000 okretaja, jer ako rade vozi aute na 2300 okretaja i to na rubu (grije se) di ne bi ovaj koji je duplo lakši. A kut opet ne bi smio biti u nuli, to treba zakrenuti, pogotovo ako se diže napon. Na sreću to nije komplicirano napraviti.Ciri je napisao/la:Nema podešavanje kuta četkica, a gledao sam to, pod 90° stoje.
Ako malo razmislimo na 96 Volti ce za istu snagu trebat duplo manju struju, a jakost el. struje uzrokuje zagrijavanje. Prema tome moze bit samo BOLJE a onda bi imao maks. 5000 rpm sto je odlicno
Gledao sam to za kut četkica, nebi bilo teško napravit da se da podešavat, al to kad bude i ako bude išao na litij
Slika s prednje strane

S bočne strane

Nosač baterija (nemam sliku dok je motor gore)

Električna vakum pumpa (za vrijeme ugradnje)

Električni grijač

DC-DC pretvarač i u crnoj kutiji smješten arduino s tranzistorima

Voltmetar i ampermetar

Dvije baterije u gepeku, punjač i instrument

Baterija na mjestu rezervoara

Izrada utičnice za ulijevanje struje

S bočne strane

Nosač baterija (nemam sliku dok je motor gore)

Električna vakum pumpa (za vrijeme ugradnje)

Električni grijač

DC-DC pretvarač i u crnoj kutiji smješten arduino s tranzistorima

Voltmetar i ampermetar

Dvije baterije u gepeku, punjač i instrument

Baterija na mjestu rezervoara

Izrada utičnice za ulijevanje struje

Jako lijepo. Točno takva dnevna svjetla sam ja stavio na Kadett. Preporučujem ti da prije kiše skineš prednje prozirne plastike i staviš silikona pa vratiš natrag. Nisu nista stavili . Meni je došla voda u obje. . Naravno , ni je mi se dalo odmah slagat pa sam čekao ljepše vrijeme. Do tog mi već korodirali spojevi na dioda ma. .. kad sam silikonirao, nisam prelemio spojeve pa je nakon nekog vremena na svakoj prestalo svjetlit pola ...
Najradije ih nebi stavio zbog loše kvalitete, al kako sam izbusio rupe na braniku moram kupit nove i odmah posilikonirat . Hehe
Najradije ih nebi stavio zbog loše kvalitete, al kako sam izbusio rupe na braniku moram kupit nove i odmah posilikonirat . Hehe