Za solarne el. sa ugrađenim digitalnim-riješenje

Električna solarna energija
Odgovori
Vene

Post Postao/la Vene »

Roman je napisao/la:Da li to onda znači da je taj bitcoin osuđen na propast zahvaljujući hakerima koji sada mogu lako brzo i iz svoje fotelje pljačkati "banke". Prošlo je doba maski, pištolja, taoca, brzih auta i jurnjava po gradu. Sada je to samo u filmovima. :)
Za glavi dio love napraviti cold storage.
Lovu za tekuća plaćanja držati na online storage.
dmeter

Post Postao/la dmeter »

Drago mi je da su svi koji su uzeli ove prve sisteme od mene zaradili preko 200% od investicije.
na uloženih 1000 € zaraditi dobit 2000€ je lipa brojka u godini dana.ko nije prodao BTC zaradit će i više do kraja godine
ja imam zaradu preko 10000 €

sad dolazi zima i gledam opet nešto kupiti.
đabe grijanje,solari bagatelni samo da je nabaviti rudare po normalnoj održivoj cijeni.
Vene

Post Postao/la Vene »

dmeter je napisao/la:Drago mi je da su svi koji su uzeli ove prve sisteme od mene zaradili preko 200% od investicije.
na uloženih 1000 € zaraditi dobit 2000€ je lipa brojka u godini dana.ko nije prodao BTC zaradit će i više do kraja godine

đabe grijanje,solari bagatelni samo da je nabaviti rudare po normalnoj održivoj cijeni.
I meni je drago. :palac:
Mrax

Post Postao/la Mrax »

gdje je umuknula tema??
zega
Kontakt:

Post Postao/la zega »

I ja se pitam sto je novog na temu HEP, i postoji li nova pravna regulativa vezano uz solarne sustave...
febo8damir

Kućanstvo sa vlastitom proizvodnjom

Post Postao/la febo8damir »

Pozdrav društvo,

Neznam jel već negdje postavljeno, ali evo nedavno sam naletio na ovu uredbu koja se odnosi na izdavanje energetske suglasnosti i utvrđivanju rokova priključenja na elektroenergetsku mrežu.

Za mene osobno je interesantan članak 18.

Neznam jel je to zaista tako, dali je netko već krenuo tražiti suglasnost od HEP-a?

https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sj ... 0-%204.pdf
Tomy

Post Postao/la Tomy »

Bio sam,rekao je da kod njih dođe cca 5-10k kn, ovisno o kompleksnosti sustava, plus projektant takvih sustavati mora napraviti projekt. Nakon toga sljedi probni rad i puštanje na mrežu. Nešto su malo pojednostavili, ali ništa pojeftinili od prije.
dfranc

Post Postao/la dfranc »

dmeter je napisao/la:Drago mi je da su svi koji su uzeli ove prve sisteme od mene zaradili preko 200% od investicije.

Pozdrav! Davore,jel si opet u majnanju,ako bitcoin krene gore,valjalo bi ponovo krenut.?Meni momentalno ,antmineri,S7,D3,Innosilicon A4 Dominator,grafičke 3x rx470 saphire i jedna nvidia 1060, na čekanju.Akomuliram el. energiju,i pomalo trejdam.Lp
Odgovori

Natrag na “Solarni moduli”