Toplinske pumpe
ventilirajuća fasada ili obješena na noseću konstrukciju a ispod je kamena vuna itd....možete mi reći što osim dasaka (to mi je atraktivno i prvi izbor ali je skupo po kvadratu) a opet da nije lim pošto se radi o kući, ima u ponudi, prihvatljivo cijenom a zadovoljava kvalitetom ?
npr. nešto kao rigips ploče ali za van isl. ?
(nisam z varaždina već iz virovitice..ali to je ista klima, kontinent)
npr. nešto kao rigips ploče ali za van isl. ?
(nisam z varaždina već iz virovitice..ali to je ista klima, kontinent)
-
da pa ne sumnjam u to - jel to na moru ili kontinent? dođe mi da sam nađem daske (tražim adekvatnu vrstu drva) izrežem i stavim na fasadu..ali nisam još siguran kako i što.
a ja sam prošle godine radio garažu svojevrsnu brvnaru (ali je arhitektonski i dizjanom moderno, čelik je noseća konstrukcija), jelovina i to obična daska umjereno obrađena sa svih strana, jednostavno zaštićena, niskih temelja, pola metra, i zimu je super podnjela, nema značajnijeg vitioperenja, ali ipak drvo radi, i to mi je skepsa.
a ja sam prošle godine radio garažu svojevrsnu brvnaru (ali je arhitektonski i dizjanom moderno, čelik je noseća konstrukcija), jelovina i to obična daska umjereno obrađena sa svih strana, jednostavno zaštićena, niskih temelja, pola metra, i zimu je super podnjela, nema značajnijeg vitioperenja, ali ipak drvo radi, i to mi je skepsa.
http://www.protis.hr/products/details/h ... d1wi/87863dizna je napisao/la:Ima li u prodaji još povoljno obični najjednostavniji(ne inverter) klima uređaja po sistemu On-Off, a da ima koliko toliko dobar COP?
Klime i motori sa inverter uređajima u mojoj kućici ne dolaze u obzir.
Gdje se u HR mogu nabaviti povoljno prekretni ventili grijanje-hlađenje za klime?