OldDog je napisao/la:Problem je riješen.
Opet se vozimo.
Na kraju nije bio ni homokinetički zglob,nego samo
žičani osigurač koji drži poluosovinu u zglobu.
.
.
Dva dana posla, uživanje,
"ko to može platiti" 
Prijatelju moj, nisi ti niti blizu jednom bilmezu koji je napravio slijedeće.
Zvuk mehaničkog drobljenja u diferencijalu je pripisao havariji istoga. Dizalica, poluosovine van, 80kg motora van (nemam grabu

), rastavljanje, gledanje, češkanje iza uha, sastavljanje, vraćanje. Dan posla gdje mi je na kraju trebalo sat vremena za vratiti poluosovinu (ruke su mi već bile toliko onemoćale da je nisam mogao ni podić).
Rezultat - 0 bodova. Ali to nije sve. Pojavila se uljna fleka na do tada besprijekorno suhom motoru. Ma stat će samo od sebe. Naravno da nije. Ajmo opet cijela akcija ispočetka. Ovaj put sve brtve i semeringe zamijenio, namazao kako treba, sve opet pažljivo sklopio (opet jedan dan). Sutradan prst po motoru - opet zauljen. Da su bili kraj mene, kočijaši bi imali materijala za proširenje vokabulara.
Neposredno prije trećeg skidanja (!!!), bistroumni prijatelj namjernik - ma nisi to mog'o dva puta fulat, to je nešto drugo. Zavukao se ispod auta - pa nisi stegnuo čep od ulja. Ma da, da bi toliko ulja bilo od malog slinjenja oko čepa? Stegnuo. Do dana današnjeg niti kapi.
Beat that!
//Marin
P.S. Uzrok inicijalnog "drobljenja" - elektronički kvar (ispala jedna grana uzbude)