Konektor za solarne module
- EnergyStar
- Kontakt:
Konektor za solarne module
EV, zaboravio pitati danas kad sam bio kod tebe, imate li vi tih konektora za spajanje solarnih modula ili se to mora u chipoteci ili sl tražiti?
- EnergyStar
- Kontakt:
Zna li netko gdje u Zgb kupiti MC4 konektore, pomogućnosti zapadni dio grada, te koje kablove koristiti za spajanje panela i regulatora.debaser je napisao/la:MC-4 ...
prije kojih mjesec dana uzeo 200 komada Male/Female u Multikontakta...
Kad sam otvorio kutiju unutra 200 plastika i 180 onih metalnih plug-in metala.... AArrggh, pa ti vjeruj u "njemačku preciznost"
Hvala...
Ja ih imam, ali hebiga, ja sam ti u istočnom dijelu grada............SplitaVene je napisao/la:Zna li netko gdje u Zgb kupiti MC4 konektore, pomogućnosti zapadni dio grada, te koje kablove koristiti za spajanje panela i regulatora.debaser je napisao/la:MC-4 ...
prije kojih mjesec dana uzeo 200 komada Male/Female u Multikontakta...
Kad sam otvorio kutiju unutra 200 plastika i 180 onih metalnih plug-in metala.... AArrggh, pa ti vjeruj u "njemačku preciznost"
Hvala...
EV je napisao/la:Zasto nam ti ne kazes kad si iz Energoberena?DrLOSER je napisao/la:pitaj u energoberenu![]()
Mislim, zanima i nas ostale
Bas gledam malo cijene tih konektora po netu, to su cifre od nekih 50tak kuna za M/Ž komplet, to mi se čini puno previše. Mislim da ću razbucat taj konektor i stavit nešto drugo. trenutno je samo upiknuta žica u konektor.
-
solarstorm
Slažem se,iako vjeruj mi nakon dostave i carine nije to neka marža......Meni osobno nije jasno zašto je nekad razlika između ženskih (Female) i muških (male) konektora različita... mislim nisam sexista (nedaj božesolarstorm je napisao/la:cifre konektora su stvarno bezobrazne, isto je i nosačima modula
Šta se nosača tiće,,,pa ovisi gdje pitaš i za šta ih trebaš...