Domaći startup za konverzije
-
riba
Hvale vrijedna inicijativa i želim im puno uspjeha makar ne znam koliko je u današnje doba konverzija uopće isplativa kada ima starijih tvorničkih električnih poput Citroena Saxa, Peugeota i sl. No ako će biti ljudi koji su dijelove spremni platiti i onda sami ugrađivati OK. No u cijenu kita ne ulaze baterije pa bi mnogi zainteresirani mogli biti razočarani kada to saznaju.
Bojim se da takvih sa starijim manjim gradskim autima i neće biti puno. No neka proba, vremenom će i naučiti da se kapacitet akumulatora mjeri u KWh. pa mu to nećemo moći zamjeriti.
Bojim se da takvih sa starijim manjim gradskim autima i neće biti puno. No neka proba, vremenom će i naučiti da se kapacitet akumulatora mjeri u KWh. pa mu to nećemo moći zamjeriti.
Re: Domaći startup za konverzije
Kolega u NL ima pandu u Rimu (Mamin/obiteljski auto) i bas mu je prasnuo motor, kako pripremaju zabranu voznje u centru za aute ispod euro4, razmislja napraviti konverziju i veoma je zainteresiran za kit https://ev-evolution.eu/project/fiat-pa ... onversion/ .
E sad Lisicakm, kao insidera (znas o kompaniji vise od mene) zanima me koliko je kit razradjen ima li kakav display sa BMS, jos nisam pogledao detalje, ukratko vrijedi li...
Mislim da bi ovo moglo raditi samo treba vremena da se posao "razmase"...
E sad Lisicakm, kao insidera (znas o kompaniji vise od mene) zanima me koliko je kit razradjen ima li kakav display sa BMS, jos nisam pogledao detalje, ukratko vrijedi li...
Mislim da bi ovo moglo raditi samo treba vremena da se posao "razmase"...
Ej, nemam ti pojima kako sve to dalje funkcionira. Nisam se čuo s njim 2-3 god.
Moglo bi funkcionirati sa dijelovima uvezenim direktno iz Kine i sa velikim serijama. Dakle ne može funkcionirati.
Ono što bi imalo smisla su pojedinačne skupe obnove i konverzije skupih vozila
Ono što bi imalo smisla su pojedinačne skupe obnove i konverzije skupih vozila