Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sokre
|
Postano: 27.9.2010. pon. 11:23 Naslov: Električni skateboard |
|
|
Pozdrav ekipa, evo ja novi tu kod vas, a tu sam da vam predstavim novu stvar u HR, električni skateboard kojim se upravlja preko bežičnog daljinskog upravljača! Evo jedan link, kratka vožnja na modelu snage 800W!
http://www.youtube.com/watch?v=XAlBopEYez4&feature=player_embedded
Volio bi čuti vaše komentare na ovaj proizvod! |
|
[Vrh] |
|
|
sokre
|
|
[Vrh] |
|
|
grrga
|
Postano: 27.9.2010. pon. 15:26 Naslov: |
|
|
sokre je napisao/la: | http://www.facebook.com/profile.php?id=100001289419409
Slike možete pogledati na fejsu(link gore)! |
Dobrodošao na forum. Što se tiče ovog linka, ne stavljaj na ovaj forum. Popljuvat ćemo te na brzinu za to nešto gore što ne želim ni pročitati |
|
[Vrh] |
|
|
marko-sk
|
Postano: 27.9.2010. pon. 15:28 Naslov: |
|
|
grrga |
|
[Vrh] |
|
|
sokre
|
Postano: 27.9.2010. pon. 17:17 Naslov: |
|
|
Hvala na toploj dobrodošlici, ako mi možeš objasnit čemu bi došlo do pljuvanja?! |
|
[Vrh] |
|
|
Daddy_o7
|
Postano: 27.9.2010. pon. 17:27 Naslov: |
|
|
Skejt mi je simpa jer ima velike kotače ili bolje rečeno možeš s njim po terenu e sad druga je stvar što bih ga ja eventualno koristio tehnikom sjedenja na dasci...
No ipak pravu primjenu u mom slučaju vidim na gradilištu u prenošenju vreća cementa... eh da sam ga imao prije desetak godina... |
|
[Vrh] |
|
|
grrga
|
Postano: 27.9.2010. pon. 17:38 Naslov: |
|
|
sokre je napisao/la: | Hvala na toploj dobrodošlici, ako mi možeš objasnit čemu bi došlo do pljuvanja?! |
Članovi foruma objavljuju slike na forumu ako žele da ih forumaši vide. Većina forumaša -ne koristi/mrzi iz dna duše/ jedva se uzvukla od upotrebe knjige s facama.
Najveći broj korisnika niti nema niti će imati ono što netko naziva "profil" pa nema niti pristupa tim slikama.
Određeni broj korisnika niti nezna izraditi profil.
Upućuvanje korisnika na drugi link je isto kao i oglas: "Prodajem auto, za detalje pogledati na njuškalo, www.njuš........" |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 27.9.2010. pon. 21:21 Naslov: |
|
|
Slazem se |
|
[Vrh] |
|
|
markostrujic
|
Postano: 28.9.2010. uto. 07:39 Naslov: |
|
|
slazem se.
Nadalje (Perin sleng), ovo je forum od firme Artas. Ne podrzavam ovakve alibaba....com proizvode na artasovoj stranici pogotovo ako nije rijec o samogradnji nego samoreklami. |
|
[Vrh] |
|
|
markostrujic
|
Postano: 28.9.2010. uto. 07:45 Naslov: |
|
|
Ali , svatko treba dobiti priliku. 800watta je kontinuirano ili peak? Kontroler ima zastitu - kakvu ? Koristite infineon chipove u kontroleru-koliko ampera ima kontroler i koji su fetovi unutra ? Motor koji ga pokrece je Rc outrunner,inrunner , preko getribe? Baterije su LIPO ,LiFepo4 ? Bms je kakav-? Koja je frenkvencija rada throttle rucke ? |
|
[Vrh] |
|
|
ogi Site Admin
|
Postano: 28.9.2010. uto. 20:45 Naslov: |
|
|
sokre je napisao/la: | Hvala na toploj dobrodošlici, ako mi možeš objasnit čemu bi došlo do pljuvanja?! |
Dobrodosao Sokre!
Grrga se sali, odavno smo zakljucili da vecina forumasa nije na fejsu pa su nam ti linkovi nedostupni |
|
[Vrh] |
|
|
zega
|
|
[Vrh] |
|
|
Roman
|
Postano: 26.10.2017. čet. 13:07 Naslov: |
|
|
Ja sam kupio elektricni skateboard sa ciljem voznje njime od garaze i punjaca u City Centru One do posla u Robnim terminalima na Jankomiru. Dr
ao bih ga u gepeku Traubeka i sluzio bi mi za sitne prijevoze od mjesta gdje parkiram Traubeka do cilja i natrag. Stvar je super, radi ali nisam ga jo[ konkretno isprobao jer me sestra i svi prijatelji odgovaraju od toga jer nisam imao iskustva sa skateboardom i trebam ga nauciti voziti a to ucenje bi moglo znaciti i lomove nogu i ruku pa bih ga najradje ustupio nekome tko ga zna voziti. Vise u oglasu... |
|
[Vrh] |
|
|
tihomir40
|
Postano: 26.10.2017. čet. 14:41 Naslov: |
|
|
Roman je napisao/la: | Ja sam kupio elektricni skateboard sa ciljem voznje njime od garaze i punjaca u City Centru One do posla u Robnim terminalima na Jankomiru. Dr
ao bih ga u gepeku Traubeka i sluzio bi mi za sitne prijevoze od mjesta gdje parkiram Traubeka do cilja i natrag. Stvar je super, radi ali nisam ga jo[ konkretno isprobao jer me sestra i svi prijatelji odgovaraju od toga jer nisam imao iskustva sa skateboardom i trebam ga nauciti voziti a to ucenje bi moglo znaciti i lomove nogu i ruku pa bih ga najradje ustupio nekome tko ga zna voziti. Vise u oglasu... |
javljam se za test vozaca |
|
[Vrh] |
|
|
riba
|
Postano: 26.10.2017. čet. 15:29 Naslov: |
|
|
Roman je napisao/la: | Ja sam kupio elektricni skateboard sa ciljem voznje njime od garaze i punjaca u City Centru One do posla u Robnim terminalima na Jankomiru. Dr
Pa uzmi si onda električni romobil za istu namjenu. |
|
[Vrh] |
|
|
|