Grana

|
Postano: 14.5.2024. uto. 08:01 Naslov: E-Agria |
|
|
Prije dvije godine stvorila se ideja o utrci motokultivatora IMT506, ja sam se prijavio iz zezancije, te kako sam imao djelove po kući, složio s prijateljima električni IMT 506 agria. Setup je motor od skutera Movi Torrot, baterija 20S8P od polovnih 18650 ćelija Tenpower SG15 (1.5Ah 30A nazivno) te kontroler Sabvoton 72100. U utrci ubrzanja agria je letila 100m za 12s cca.
Bio sam govorio kako nikad više neću na te utrke, al kako se datum bliži, želja je sve jača. Zbog nesuglasica s organizatorima prošle godine sam morao ići nazad na benzin i izgubio volju. Al ove godine su mi se javili da ce napraviti treću kategoriju i da bi volili vidit opet el agriu, pa se mislim opet vratiti el agriu i ići na utrke
Što se mislim je sljedeće:
- Isti motor, samo malo prijenosni omjer prilagoditi
- Bateriju bi digao na 84V ili 96V, struju također bar 150 ili 200A iz baterije da vuče. Mislim da to ovaj motor može na nekoliko sekundi bez problema
- Fazna struja ne bi trebala puno veća, bit će malo kraći prijenos a i ovako su gume bile blizu granice gripa. Predpostavljam da će proklizivati s kraćim prijenosom negdje između 300-400 faznih ampera
Ako tko ima kakve preporuke, savjet ili nešto, može. Stavim ovo dana koju sliku video i slično  |
|