www.rideapart.com/photo/6945140/cake-bukk---side-left/
Kak u današnje vrijene CNC mašina i 3D printera, kupci još uvijek padaju na marketing ?
suspenzija :
www.dnmshock.com/products.php?func=p_list&pc_parent=15
motor i kontroler sa alija ( od Sur-rona) :
https://www.aliexpress.com/item/1005004 ... I2QffWaJbT
Ovo skoro svatko može i doma (u radioni) napravit
Ne radi se o tome da se ne može, već da se ne želi. Napraviti to zahtjeva alat, vrijeme i ipak neko znanje.
Prosječan čovjek nema niti jedno, niti drugo niti treće. A nema niti volje. Ljudi su spremni platiti dodatno da se ne moraju zajebavati s nečim ili ne daj bože naučiti nešto novo.
Kako sam i IT-u i imam čest kontakt sa ljudima koji nisu, često im pokušavam objasniti neke stvari kako me ne bi trebali zvati, kako mi ne bi trebali plaćati to što radim jer imam pametnijeg posla, no uspješnost mi je nikakva. Ljudi su spremni platiti samo da ne nauče.
Prosječan čovjek nema niti jedno, niti drugo niti treće. A nema niti volje. Ljudi su spremni platiti dodatno da se ne moraju zajebavati s nečim ili ne daj bože naučiti nešto novo.
Kako sam i IT-u i imam čest kontakt sa ljudima koji nisu, često im pokušavam objasniti neke stvari kako me ne bi trebali zvati, kako mi ne bi trebali plaćati to što radim jer imam pametnijeg posla, no uspješnost mi je nikakva. Ljudi su spremni platiti samo da ne nauče.
A to ti je kao i prča o Rimcu
Hejteri vele, kupiš dijelove u Kini i sastaviš hipercar, ali nitko od njih to nije ni pokušao napaviti, ali zato sve znaju.
Ideja i pristup ti je za svaku pohvalu, ali prije će se samogradnje u ovo vrijeme uhvatiti indijci, nego naši zapadnjaci, kojima je to gubitak vremena.
Pratim to i ja, ali, monumentalno nemam vremena za bilo što od toga
Hejteri vele, kupiš dijelove u Kini i sastaviš hipercar, ali nitko od njih to nije ni pokušao napaviti, ali zato sve znaju.
Ideja i pristup ti je za svaku pohvalu, ali prije će se samogradnje u ovo vrijeme uhvatiti indijci, nego naši zapadnjaci, kojima je to gubitak vremena.
Pratim to i ja, ali, monumentalno nemam vremena za bilo što od toga
Znam cijene Vlado, ja sam u svoj upucao dva soma eura a skuter je bio kompletan. Zamisli koliko bi koštalo da sam kupovao kotače, kočnice, suspenzije i sve ostalo
Uštedilo bi se nešto na rukama. Poslije kad prodaješ tu preradu što si napravio nitko ne želi platiti, vidiš kako prolaze dečki ovdje na forumu kad prodaju svoje prerade, moraju na kraju sve prodati u dijelovima da bi bar nešto uloženoga vratili
Nema tu neke ekonomske računice, drugo je kao što sam rekao ako to gledaš kao hobi i zanimaciju.

Nema tu neke ekonomske računice, drugo je kao što sam rekao ako to gledaš kao hobi i zanimaciju.