Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ogi Site Admin
|
Postano: 7.11.2020. sub. 16:10 Naslov: DVB-T2 |
|
|
Ako još netko nije nabavio prijemnik ili traži bolji: https://www.amazon.de/-/en/Black-DVB-T2-receiver-Connect-support/dp/B01MZ6QPOU/ref=sr_1_1
Odličan je, samo treba napraviti firmware update jer sa tvorničkom ima mušice.
Brz, odlična slika, ugodna grafika, dobar daljinski...
Pali se i gasi zajedno sa televizorom, nema čekanja...
Sve osnovne funkcije rade sa daljinskim od Panasonic TVa, može se koristiti samo jedan daljinski... |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 7.11.2020. sub. 16:34 Naslov: |
|
|
Skoro jeftinije nego ovi spori Vivaxi kod nas |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 8.11.2020. ned. 10:55 Naslov: |
|
|
Jel ima snimanje i PVR?
To mi je kljucna funkcija jer TV ima novi tuner, a dodatni koristim samo za snimanje i/ili gledanje necega sto je trenutno na TV, pa pustim 20-25min prije nego krenemo pa onda premotavamo reklame.
Trenutno koristimo neki Synergy koji sam kupio u Kauflandu za 160kn koji radi Ok, ali je UI malo musicav, pa ako ima nesto bolje... |
|
[Vrh] |
|
|
mike20
|
Postano: 8.11.2020. ned. 19:58 Naslov: |
|
|
Nytrobox plus od Opticuma je dobar a nije skup. |
|
[Vrh] |
|
|
ogi Site Admin
|
Postano: 9.11.2020. pon. 10:43 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | Jel ima snimanje i PVR? |
Nema |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 9.11.2020. pon. 13:57 Naslov: |
|
|
mike20 je napisao/la: | Nytrobox plus od Opticuma je dobar a nije skup. |
Budem pogledao - cijena je skroz Ok, a ako je bolji UI od ovog koji imam onda ide upgrade. |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 9.11.2020. pon. 23:49 Naslov: |
|
|
Jel koristi tko combo DVB-T2 i satelitske receivere za preporuciti nesto dobro. |
|
[Vrh] |
|
|
mike20
|
Postano: 10.11.2020. uto. 06:51 Naslov: |
|
|
Redline ws 8500 |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 11.11.2020. sri. 12:07 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | mike20 je napisao/la: | Nytrobox plus od Opticuma je dobar a nije skup. |
Budem pogledao - cijena je skroz Ok, a ako je bolji UI od ovog koji imam onda ide upgrade. |
Kratki probao Nytrobox plus - ima cak jedna stvar koja je losija od ovog Synergy kojeg imam, a to je da ne dozvoljava premotavanje dok snima. Znaci ako upalis Rec (ili je namjestn preko timera) onda ne da premotavati.
Ako upalis timeshift (stisnes pauzu dok gledas program) onda se moze normalno premotavati.
A ono sto nisam vidio niti jedan da ima je imao stari Optibox:
Kod njega si mogao i kod gledanja i kod kod timeshift i kod snimanja premotavati normalno (<>), ali si mogao i otici sa cursorom na vremensku crtu pa se tamo jako brzo pomaknuti naprijed/natrag. |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 15.11.2020. ned. 21:21 Naslov: |
|
|
mike20 je napisao/la: | Redline ws 8500 |
Thnx, jel moguce kakav kard shering ubaciti da se gledaju kodirani kanali? |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 30.1.2021. sub. 18:10 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | Kratki probao Nytrobox plus - ima cak jedna stvar koja je losija od ovog Synergy kojeg imam, a to je da ne dozvoljava premotavanje dok snima. Znaci ako upalis Rec (ili je namjestn preko timera) onda ne da premotavati.
Ako upalis timeshift (stisnes pauzu dok gledas program) onda se moze normalno premotavati. |
Update...
Taj Nytrobox plus se ful cudno ponasao - recimo PVR je radio savrseno, a snimanje je ponekada uspjelo, dok je vecinom ili preskocio snimanje ili je snimljeno bilo negledljivo (zapinjalo, sa zbrckanim zvukom).
Danas sam ga vratio u ducan gdje su mi ponudili originalni Nytrobox (bez Plusa) za kojeg ovako na prvu mogu reci da ima nesto logicnije slozen SW, time shift (PVR) mozes prebaciti u snimanje (za ostaviti), za vrijeme snimanja se moze premotavati naprijed/natrag, osim ubrzanog naprijed/nazad ima i mogucnost setanja po vremenskoj crti, itd.
Sa sada obecaje, a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati u praksi. |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 4.2.2021. čet. 10:46 Naslov: |
|
|
Cose je napisao/la: | Sa sada obecaje, a budemo vidjeli kako ce se dalje ponasati u praksi. |
Nakon par dana koristenja mogu samo potvrditi prvi dojam - super sve radi, kod PVR i gledanja snimljenog se mozes brzo sa lijevo/desno setati po vremenskoj crti, pa puno brze dodjes na zeljeno mjesto nego kad moras premotavati naprijed/natrag i cekati par minuta da odvrti.
Par super korisnih funkcija:
- upalis PVR (pauziras live program) i onda skuzis da ga sad neces stici pogledati (ili hoces sacuvati) - klikom pretvoris u snimku koja ostaje
- za vrijeme dok snimas mozes i gledati to sto snimas, preskakati po vremenskoj crti i premotavati naprijed natrag, sve bez utjecaja na snimanje
(tu je nedobra stvar sto nakon zavrsetka snimanja izadje iz toga sto gledas, ali brzo se vratis setnjom po vremenskoj crti)
- kad upalis instant snimanje, default trajanje je 2h - to mozes mijenjati za vrijeme snimanja
Eto, konacno sam nasao DVB-T2 snimalicu koja super radi i ima sve sto mi treba od funkcija.
Znaci obicni Nytrobox, nikako Nytrobox Plus. |
|
[Vrh] |
|
|
mike20
|
Postano: 4.2.2021. čet. 12:06 Naslov: |
|
|
Ovo je bolje riješeno nego na nekim televizorima |
|
[Vrh] |
|
|
Cose
|
Postano: 5.2.2021. pet. 12:54 Naslov: |
|
|
mike20 je napisao/la: | Ovo je bolje riješeno nego na nekim televizorima |
Bome da, super su to ispegalali - jos da vidis cuda kada Njemacka masovnije krene na T2, pa bude jos veci izbor sve boljih uredjaja... |
|
[Vrh] |
|
|
creatin
|
Postano: 8.2.2021. pon. 15:36 Naslov: |
|
|
Rodjak mi ima A1 kabelsku, ima 2 TV-a, a samo 1 A1 prijemnik preko kojeg gleda sve programe koje ima u paketu, dok je na drugom TV-u imao nekih 30-ak programa.
Otkako se preslo na DVB-T2 ovih 30-ak programa se svakim tjednom sve vise smanjuje.
Posto ima relativno dobru internet vezu takodjer od A1, razmisljam da mu slozim da na drugom TV-u gleda programe preko IPTV-a.
Koji receiver samo za IPTV se moze preporuciti? |
|
[Vrh] |
|
|
|