Postano: 9.1.2020. čet. 23:17 Naslov:
Da ima ih tona i ko zna koliko sam videa pogledao na tu temu mnogi su veoma tehnicki.
Najcesce tako zive u Californiji jer je tamo stanovanje bezobrazno skupa pa tako stede novac, jer 2000$ ti kosta soba sa koristenjem kupaone, a 1500 sobu moras djeliti sa cimerom, mali stanovi su 2500-4000 kuce vise i tako ukratko prevec ljudi i posla koji dobro placa a premalo nekretnina.
Najcesci nacin tusiranja ako su u gradu je da zemu clanstvo u teretanama fitness centrima kao 24hour fitness, ili sl i tamo imaju tus kabine u pretplati mogu se tusirati i to mnogi rade.
Ova konkretno je sva falsa, nema pojma o nicemu u tome je vise radi pomodarstva, i love...
Will Prowsecije sam videe polinkao je tako poceo, RV1 pa mali toyota RV, pa toyota sienna, pa veci RV (Ford F250 based) i sad je navukao dosta pretplatnika da zaradjuje 10-50 TISUCA$ na MJESEC i kupil si je kucu u Las Vegasu...
Postano: 10.1.2020. pet. 06:53 Naslov:
I ja sam se pitao gdje se tušira
Ova ideja sa teretanom, bazenima i slično je super
Kada je na putu i nije u prilici, dovoljno je oprati tri kritične točke i noge što se za silu može i bez tuša.
Mozda cu ispast bezobrazan ili nazadan, al to mi ne djeluje higijenski...takav način života, nomadski...avantura neka, putovanje neko kraće da, al tako živit dugoročno...
Postano: 10.1.2020. pet. 09:14 Naslov:
Ajde, ajde, uvijek imamo par kilograma bakterija i gljiva u i na sebi
Dovoljno je malo vode i jabučnog octa u ovakvim situacijama.
Mene više plaše sva ta sredstva za pranje i čišćenje koja odmašćuju, isušuju i uništavaju kožu.
Pridružen/a: 19. 05. 2008. Postovi: 3594 Lokacija: Normalno Split odakle bi drugo bija
Postano: 17.1.2020. pet. 12:47 Naslov:
ogi je napisao/la:
I ja sam se pitao gdje se tušira
Ova ideja sa teretanom, bazenima i slično je super
Kada je na putu i nije u prilici, dovoljno je oprati tri kritične točke i noge što se za silu može i bez tuša.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.