Pridružen/a: 09. 07. 2009. Postovi: 3174 Lokacija: Velika Gorica
Postano: 6.3.2019. sri. 12:50 Naslov:
slaba mi je kičma, i ruke
imam nezgodne štenge i nemam lift, uglavnom moram nosit pa mislim da bi lakše nosio 7.5 nego 13kg
osim toga gledam proći što jeftinije, npr taj esa 1700 koji je u trgovini 300€ na oglasniku sam našao za 200€ samo se moram sporazumjet sa austrijancem, a neznam ni njemački
Definitivno best buy je Xiaomi M365. Ja sam svog bidao na ebay.de i nakon 4 dana uhvatio za nekih 370€
Makina je vrlo popularna pa za njega ima već more modifikacija. Ja sam stavio custom firmware, povećao snagu, malo povećao brzinu i dodao Putni komp da ne moram stalno furat mobitel na njemu.
Možda kad uhvatim više vremena otvorim poseban thread za modifikacije koje sam radio.
Max brzina 32km/h, boota se u ECO modu sa ograničenjem brzine na 20km/h domet još nisam stigao testirat sa custom firmwareom i ubivenim ograničenjem brzine.
Da taj iz A1 je M365 i nadam se samo da nemaju neki stari lager jer se modificirati daju samo oni nakon 2017 god. koji imaju 2 osigurača. Ima ih sad već na njuški novih za 2700kn.
Evo, napokon stigao meni moj crni M365. Osjećaj je super ga provozati. Naravno, slijedi otključavanje brzine na max, jer na lijepim glatkim dionicama poželiš više. I vjerojatno ugradnja displaya od pro verzije.
@Caca jel vaše putno računalo pokazuje više informacija? Tipa temperatura, koliko trenutno vuče W, stanje baterije u postocima...?
Danas sam pokušao ga odključati. Gore je V1.5.2 Firmware i nudi mi update koji za sad nisam prihvatio. U M365_downG prikazuje da je došao sa:
BMS Ver: 115
BLE Ver: 72
DRV Ver: 142
Išao sam prema ovim uputama. Flashao sam BMS107, ali romobil i dalje ide 25km/h. Predpostavljam da bi možda trebao flashati i DRV na Ver. 130, ali nemam nigdje backup od Ver142.
@Caca kaj ste Vi flashali da otključate M365? Po netu većinom čitam da je dovoljno flashati BMS107.bin, ali kod mene to ne funkcionira
Edit: uspio sam, naišao sam na stranicu gdje sam složiš svoj firmware. Trenutno je baterija na 51% i ide do 28km/h. Neka se napuni pa ću provjeriti sutra kako ide
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.