Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Fridrich
|
Postano: 20.7.2017. čet. 22:28 Naslov: |
|
|
SOLE Heat pipe vakumski kolektor od tvrtke Hvaljen budi d.o.o. - NE KUPUJTE NI U LUDILU OVO SMEĆE. Ja sam kupio 2 kolektora po 30 cijevi prošlo ljeto. Prvo ljeto je dizao temperaturu na izlazu iz kolektora do 55 stupnjeva, ove ljeto diže do 40 stupnjeva a to nije dovoljno za kuhinjski bojler i to za mlaku vodu. Kad sam išao reklamirati, uvoznik me još i izvrijeđa. Sve ću prijaviti državnom inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača. |
|
[Vrh] |
|
|
max
|
Postano: 21.7.2017. pet. 08:42 Naslov: |
|
|
U današnje vrijeme kupovati vakuumske termo kolektore je bacanje novaca, naime jeftinije i bitno manje održavanje sa PV modulima |
|
[Vrh] |
|
|
suky-st
|
Postano: 21.7.2017. pet. 08:51 Naslov: |
|
|
Fridrich je napisao/la: | SOLE Heat pipe vakumski kolektor od tvrtke Hvaljen budi d.o.o. - NE KUPUJTE NI U LUDILU OVO SMEĆE. Ja sam kupio 2 kolektora po 30 cijevi prošlo ljeto. Prvo ljeto je dizao temperaturu na izlazu iz kolektora do 55 stupnjeva, ove ljeto diže do 40 stupnjeva a to nije dovoljno za kuhinjski bojler i to za mlaku vodu. Kad sam išao reklamirati, uvoznik me još i izvrijeđa. Sve ću prijaviti državnom inspektoratu i udruzi za zaštitu potrošača. |
To su rezultati za zimu |
|
[Vrh] |
|
|
Tomy
|
Postano: 23.7.2017. ned. 22:46 Naslov: |
|
|
max je napisao/la: | U današnje vrijeme kupovati vakuumske termo kolektore je bacanje novaca, naime jeftinije i bitno manje održavanje sa PV modulima |
Potpisujem! Ja sam prije 2g kupio rabljene heat-pipe od Stiebel eltrona i pokazali su se dosta dobri, ali sa strujom je puno lakše, bez cijevi, medija i ostalog sr. imaš samo 2 žice. |
|
[Vrh] |
|
|
|