Odlučio sam se za Carter GTR 250cc Interceptor koji je bio bez motora ali i bez N drugih dijelova. Šasija je u poprilično dobrom stanju pa neću morati puno kemijati, tu i tamo malo ulickati, pobrusiti...
Pa krećem redom :-)

Za njega imam pripremljenog Radu 2.5kW/24V koji će ići na 48V sa Zapijem 48/230

Jučer sam krenuo sa snimanjem situacije i micanjem nepotrebnih dijelova te sređivanjem instrumentacije.

A nakon pranja miniwashem ostao sam ugodno iznenađen u kakvom je stanju!

Danas sam malo proučavao Acewell odo i moći ću ga iskoristiti za indikaciju visoke temperature motora/kontrolera te signalizaciju rada žmigavaca/svjetla i smjer kretanja.

Uglavnom godišnji samo što nije pa ću imati više vremena za zanimaciju i odmor. Što se tiče nekih bližih planova i taskova trebao bih;
- naručiti dijelove koje nedostaju (glavčine za zadnje kotače, rear hub wheel, zadnja čeljust od kočnica, lanac koraka 520, prednji lančanik, kozmetičke stvarčice tipa svjetla, retrovizori...
- napraviti nosač za Radu
- napraviti kutiju i nosač za baterije
- Arduinom riješiti upravljanje smjerom kretanja/kontrole temperatura i automatiku
Evo to je to što se tiče nekog uvodnog dijela. Nadam se da će biti zanimljiv projekt i svakako želim čuti mišljenja i prijedloge.
Evo i kratkog videa
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/2xyl3MPFgC4" frameborder="0"></iframe>