Već neko dugo vrijeme pratim razvoj vozila CARVER ONE, mislim da se spominjao već na forumu... čak sam stupio u kontakt s proizvođačima zbog poradi toga što sam htio uvoziti to na tržište ex-juge . Međutim, ulaganja velika, proizvod skup, itd itd - propalo...
Ovo je zapravo dobrano redizajnirani (meni izgleda fenomenalno) Carver, koji bi se trebao proizvoditi u 3 verzije - 2 hibridne i jedna čisto električna.. pa pogledajte..
Postano: 28.4.2008. pon. 23:49 Naslov:
Daa i meni je carver zapeo a oko otkad sam gledao tu epizodu sa top geara...
Cubi sto ti mislis koliko je to zeznuto za diy, koncept me zanima, ti si radio nesto slicno!
ovo mi je zanimljivo, netko zna detalje?
z
Je, Čubi je to proučavao prije par godina . Samo ono moje je pasivno, a Carver koristi aktivni sustav nagiba. Sve što vas je oduvijek zanimalo, a niste se usudili pitati možete naći naći ovdje!
Naravno, može se napraviti DIY. Uostalom tako nekako je krenuo i Carver. Pitanje je samo s koliko nula raspolažete ( i kaj je ispred nula )
Postano: 29.4.2008. uto. 21:18 Naslov:
Koja je prednost aktivnog sustava nagibanja? Mislim i kod pasivnog ce se isto nagnuti mozda ne dovoljno?
Kako imas iskustva daj nam reci prednosti i razlike aktivnog sustava a la carver?...
I zakaj se Čubi nekak smirio na tom polju?
Koja je prednost aktivnog sustava nagibanja? Mislim i kod pasivnog ce se isto nagnuti mozda ne dovoljno?
Kako imas iskustva daj nam reci prednosti i razlike
aktivnog sustava a la carver?...
Kod pasivnog sustava vozač je taj koji određuje nagib svojim kretnjama, isto kao i na biciklu ili motociklu. Dakle, sigurnost nožnje (nagiba) ovisi o vještini vozača. Kod aktivnog vozač samo upravlja volanom u željenom smjeru, a automatika vrši nagib kad i koliko treba, ne ovisi o vještini vozača.
Smiješno i zabavno vozilo. Ima radio, grijanje, hlađenje, ručnu kočnicu.
Najbolji je na boljim asfaltiranim cestama i super je po zimi.
Vozač je potpuno zaštičen od padalina, na toplom, a vidi sve oko sebe kao da sjedi na skuteru.
Fantastičan stroj.
Samo uz dužno poštovanje, nikad neće dobiti ni približno tu cifru.
Možda, možda pola.
Jako rijedak možda i jedini primjerak, problem dijelova/nabavke, aktivni sustav naginjanja-sve argumenti protiv.
Za tu lovu uzmeš Twizzy i još ostane love za ugradnju prozora koji dihtaju, i grijanja
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na 1, 2Sljedeća
Stranica 1 / 2.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.