Kod: Označi sve
Pozdrav molim vas za pomoć, već sam pisao u grupi o ovom auticu pa evo svi koji se malo bolje razumiju, prije cca 2god smo kupili autic i imao je problem sa kontrolerima koje smo morali zamijeniti original nove iz tvrtke a dosta su skupi i još zamijena...oba dva kontrolera se mijenjaju + kablovi i sada opet imamo isti problem, desni kotač ne vrti kao i prvi puta neke nove kontrolere su ugradili od 300A sada sam ih zvao sve na novo moramo jer su promijenili kontrolere moram autic najbliže u ljubljanu na servis voziti :placko: dali netko u Hr. Se bavi izradom kontrolera, dali baš moram te oriđiđi kupovati i normalno smo ga koristili, zadovoljni smo ali ako svake 2god moram mijenjati kontrolere :znojise: se ne isplati. Netko ko se dobro razumije u te kontrolere čak prvi kontroleri su bili duplo slabiji od ovih pa dali postoji mogućnost povezati oba kotača na jedan kontroler? Sada trenutno su od firme Kolektor ti kontroleri evo za sve inf pitajte. Hvala! (Kolektor tvrtka koliko sam vidio ih više ne proizvodi takve)