Mda sve je to lijepo i krasno samo kao sto su svi vec primjetili ja tu ne vidim nista novoga, mozda smo mi tu na forumu vanzemaljci ali stvarno...
Najvise me smeta sto su za to namjenili milion kuna!!
Zatim tko je ona osoba koja odredjuje kako se sredstva raspodjeljuju jer ovo definitino ne zasluzuje toliko financiranje jer svatko ko ista zna o toj tehnologiji ce reci da je to totalno promaseni koncept.
I sama u videu spominje njen sustav za elektrolizu koji doseze max efikasnot 50%, cime sve pada u vodu...
Da , al njezin rad je već prepoznalo društvo sveučilišnih profesora
Točno mi dođe da i ja nešto doktoriram
Postano: 24.7.2016. ned. 23:28 Naslov:
I meni je super da se ona sa time bavi, ali to ima manji utjecaj na sve nas od BMWcabriovog prvog kadetta EV a on za to nije niti lipe dobio, tu pocinju problemi...
Konkretno mene zanima sto je to u njenom radu novo ma neka je i promasena tehnologija, ali u tom sklopu koji dio/segment je njezina izvorna inovacija?
Mislim uzela je bocu sa vodikom, regulator, gorivu celiju za koju nisam siguran ni da je sama napravila, to bi vec bilo nesto da je kupila membranu od du ponta i dala kod strojara na FESB-u da naprave kuciste sa svim spojevima i kapilarama, kontaktima i sl, zatim je to sve spojila preko reglera na KTM-ov Amparo od 2200funti u UK, ne teta vera iz interspara za 2500kn ili koliko vec ne valja za dokaz koncepta elektricni gotovi bicikl kojeg je kupila nije ga radila iz dijelova!
Koje gotovanstvo, vise inovacije radi skvadra na ovom forumu koja kupi motor iz jednog izvora, baterije iz drugog (ili ne daj boze kao grrga, riba... slazu svoje baterije iz clanaka, BMS i kutije, malo zica i kontakata) i kotroler, bic...da ne pricam dalje jer tratim samo vrijeme...
Sve to bi bilo za pohvaliti da za to nije pobrano hrpa love od poreznih obveznika za tu igrariju, nek onda daju novce Ribi, BMWcabrio ili Grrgi, Peri za njihove KORISNE aplikacije koje i bez drzavnih poticaja izrastu u CBM, GREYP, Rimac Automobili i druge...
Vremenska zona: GMT + 01:00. Idite na Prethodna1, 2, 3
Stranica 3 / 3.
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.