|
Električna vozila i obnovljiva energija
|
Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
žarulja
|
Postano: 17.9.2015. čet. 19:25 Naslov: |
|
|
bila mi kći prije par mjeseci u razgledavanju slamnate kuće, veli da se dobro drži, izvana drvo malo potamnilo od kiše al ju hvali da izgleda super |
|
[Vrh] |
|
|
rodney
|
Postano: 18.9.2015. pet. 10:13 Naslov: |
|
|
zega je napisao/la: | .., malo je palo ali ocito ni toliko ne vrijedi kad nije otislo u 3 godine!!
3 godine, prodam ali mi se ne prodaje, geez... |
Vrijedi točno toliko koliko netko želi dat za nju. Džabe što je netko uložio možda 20 puta više. Tako bi i moja baba htjela prodat kuću u Senju kad bi netko dao milijun eura za nju. Looool, pa neće joj nitko normalan nadoknadit "najbolje majstore", duplo plaćanje svega itd. Može u vrh glave dobit 300K €, a i to sam vjerojatno previše rekao. |
|
[Vrh] |
|
|
zega
|
Postano: 19.9.2015. sub. 01:01 Naslov: |
|
|
Evo kako ja vidim tu situaciju...
Citat: | E da ali trebas usporit rusenje kod prvih poziva jer oni koji prate skuzit ce trend snizenja pa ce pomislit "pricekat cu jos malo"...
Na prvi znak interesa (vise poziva) ponovoi uduplaj vrijeme sa tjedan na dva tjedna i tako sa porastom interesa za stan opet popduplaj vrijeme to znaci da si se priblizila cijeni stana koju trziste prihvaca...
Tj mozes ovako kako ti je monsignor.m rekao ali mozda neces ostvarit maksimalnu potencijalnu cijenu jer si prebrzo spustila a nisi prepoznala da si se priblizila rangu trzisnih cijena, a kretanje informacija u praksi nije bas tako brzo, izuzmimo ove "viralne" izuzetke koji su jako rijetki... |
|
|
[Vrh] |
|
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|