P: pogon od 72v viličara Lugli sve za 5000kn

Mali oglasi
Odgovori
Motohod

P: pogon od 72v viličara Lugli sve za 5000kn

Post Postao/la Motohod »

Oglas je iz usluge:
Prodajem pogonski sklop od električnog viličara Lugli: pogonski elektromotor 10,5 kv,elektromotor od hidraulične pumpe 9 kw,2 kontrolera Zapi te ploča s kontaktorima. Viličar je ispravno radio,uvoz iz Njemačke a rastavljen je zbog dijelova hidraulike (prednji most je iskorišten za traktorski viličar,komande za neznam ni sam što,hidraulika volana na radni stroj...)
Instalacija je kompletna: pedala"gasa" ručica za smjer kretanja,pretvarač s 80 na 12/24 v,brojač radnih sati s indikatorom stanja baterije.

Evo link na proizvođača kontrolera: http://www.electrofit-zapi.com/hfsermotor.htm

Bilo bi najpraktičnije da se pogonski sistem proda u kompletu no moguća je prodaja i po dijelovima.

Cijena za 10,5kw motor,kontroler,instalaciju s komandama,inverter 80na12/24 i sve potrebne kontaktore: 3500 kn.
Elektromotor pumpe i njegov kontroler (i njegovi kablovi) nisu uključeni u tu cijenu - 2000 kn za njih dvoje.
Ja samo prenosim na forum i odgovaram na pozive dok se vlasnik ne vrati s mora :skace:

Ili sve s palete za 5000 kn! Još k tome kompletna instalacija viličara i 80-na-24 koji nisu na slici

Više slika na:
http://imageshack.us/g/692/img0598dv.jpg/

slika

Uploaded with ImageShack.us
Zadnja izmjena: Motohod, dana/u 03 kol 2011, 22:01, ukupno mijenjano 3 puta.
grrga

Post Postao/la grrga »

Al ga pretjera sa cijenom. Toliko nije vrijedio cijeli viličar.
Motohod

Post Postao/la Motohod »

Ne znam koliko je vrijedio viličar no to su cijene koje mi je vlasnik rekao staviti jer čovjek nije na forumu a i danas je otišao na more.... stavim njegov broj dok se vrati i dogovorite se s njim.
Sigurno je jeftinije naručiti nešto iz Pekinga,Singapura ili Moskve nego se zaletiti do Varaždina po gotov sistem koji radi. Konačna cijena ovisi o dogovoru vlasnika i kupca...

Koliko znam,nije običaj na drugim forumima komentirati cijene. :plazi:
Možda to za tebe vrijedi 200 kn,pošaljem ti broj na PM pa ti zovi lika u Primošten i ponudi mu 200 kn.
Ok,220 kn i dobiješ i paletu...
grrga

Post Postao/la grrga »

Nisam zainteresiran za kupnju uopće. Evo ispričavam se što sam komentirao :lol: Htio sam samo upozoriti na vjerojatni tipfeler prilikom pisanja cijene, naime ima viška nula :plazi:

Za orjentaciju:

http://e-vozila.com/forum/viewtopic.php?t=3047

Takve nebulozne cijene se stavljaju na Njuškalo gdje nema mogućnosti komentara. Forumi, njuze i slično služe baš za komentiranje i rasprave o svemu i svačemu.

Usput, :respekt: za bubu :palac:
creatin

Post Postao/la creatin »

Valjda bi za te novce i kakvu bateriju ubacio :)
Motohod

Post Postao/la Motohod »

Niti znam kako se kreću cijene niti je to moje da radim cijenu. Gazda nema pristup internetu i cijena je takva kakva je...
Ako to tu nikome ne treba niti ne vrijedi neke pare budem mu preporučio nek sve ide u Cios na kilu.
Strpite se do vikenda,objavim njegov broj i zajebavajte ga s ciframa.

Nije li 36 v iz onog linka na oglas premalo za auto? Tu svi sline za barem :smijeh: 120v a ovaj oglas ima bar kontroler koji je na toj granici
Motohod

Post Postao/la Motohod »

creatin je napisao/la:Valjda bi za te novce i kakvu bateriju ubacio :)
Može :skace:
Evo ovu od viličara,tko ju odnese ručno dobije i pivu :vaga:
slika

Uploaded with ImageShack.us
grrga

Post Postao/la grrga »

Ne prenagljuj se, blok od 2V je ispod 50 kg, bez problema se prenese :)
Motohod

Post Postao/la Motohod »

Korigirana cijena,vlasnik je dostupan od subote na 098 267 119 - Drago.
:plazi:
Odgovori

Natrag na “Nudim”