Lamborghini Countach EV

Koliko ja vidim je samo Audi realan auto, ostalo su renderinzi ili koncepti bez ikakve mogućnosti proizvodnje (Citroen).pkristo je napisao/la:Cro evo ti i konkurencije:
http://www.ecofriend.org/entry/15-zero- ... st-luxury/
Po meni se izdvaja Maserati (ne mogu vjerovati da auto s tako tankim gumama može tako dobro izgledati - no to su možda mogli i sakriti aerodinamičnim dodacima kao na Venturiju) i Venturi zbog in-wheel motora i napredne aerodinamike i niskog centra gravitacije. e-Wolf e2 je također vrlo zanimljiv posebno zbog toga što će uskoro u serijsku proizvodnju. 4 motora u kotačima svaki od 134 KS. Ne znam kolika je tu neovješena težina, ali valjda znaju što rade. Upola slabiji od tvog čuda (99 kW x 4), ali s 900 kg i 536 KS svakako u supercar kategoriji. Očito je napravljen od vrlo lakog materijala.
Čini se da je e-Wolf e2 spreman za serijsku proizvodnju obzirom da puno siteova spominje početak serijske proizvodnje za 2011:CroDriver je napisao/la: Koliko ja vidim je samo Audi realan auto, ostalo su renderinzi ili koncepti bez ikakve mogućnosti proizvodnje (Citroen).
Od koncepta do realizacije je jaaako dug put.
U in wheel motore vjerujem kao i u Scientology teoriju. Dok ne vidim mi mogu samo gutat iskre iz moje BMW kocke koja stvarno vozi...
U uspjeh Matinog projekta ne treba uopće sumnjati. Nakon svih ovih putešestvija s kockicom i uspješno prebrođenih svih problema (a bilo ih je dosta) ne znam sumnja li itko na ovom forumu. Ima li itko tu tko ne bi htio na tom projektu sudjelovati? Pa makar samo donositi piće onima koji stvarno imaju zasukane rukave. Samo da što prije zaživi.Joe je napisao/la:Vidi m tu pesimista koliko ocesHebi ga hrvatski jal .
Cro super projekt i zelim ti svim silama da uspije .
Ma naravno evo ja se javljam za nosit picepkristo je napisao/la:U uspjeh Matinog projekta ne treba uopće sumnjati. Nakon svih ovih putešestvija s kockicom i uspješno prebrođenih svih problema (a bilo ih je dosta) ne znam sumnja li itko na ovom forumu. Ima li itko tu tko ne bi htio na tom projektu sudjelovati? Pa makar samo donositi piće onima koji stvarno imaju zasukane rukave. Samo da što prije zaživi.Joe je napisao/la:Vidi m tu pesimista koliko ocesHebi ga hrvatski jal .
Cro super projekt i zelim ti svim silama da uspije .
CroDriver je napisao/la:
Koliko ja vidim je samo Audi realan auto, ostalo su renderinzi ili koncepti bez ikakve mogućnosti proizvodnje (Citroen).
Od koncepta do realizacije je jaaako dug put.
U in wheel motore vjerujem kao i u Scientology teoriju. Dok ne vidim mi mogu samo gutat iskre iz moje BMW kocke koja stvarno vozi...
Lijep je taj Jaguar, ali nije posebno lagan (oko 1350 kg), a najvjerojatnije nikad neće ugledati svjetlo dana u toj konfiguraciji (ako se forma i zadrži) - dakle dvije turbine na fosilno gorivo za produženje dosega. VST i CX75 nisu uopće iste vrste automobila - Jaguar je EREV (Extended Range EV i ima domet od samo 100 km na struju; zato nosi još 60 litara goriva za ukupan doseg od 900 km) dok je VST One čisti EV s dometom do 500 km (sve na elektrone). Ako Matin projekt uskoro zaživi (daj Bože) to će biti svojevrsni Hrvatski Koenigsegg i uvijek će se naći kupaca za nešto tako dobro i ekskluzivno. Ne vidim da se i u kojem dijelu sudbine ova dva automobila isprepliću iako bih se, osobno, rado provozao u oba!Caca je napisao/la:Neka Concept_One bude bolji od ovog concepta http://www.autoblog.com/2010/09/29/jagu ... 5-concept/