Max, ako sam dobro shvatio, ti upravo prolazis kroz taj postupak pa ako nam mozes iz prve ruke reci kako stoje stvari

http://www.e-vozila.com/forum/viewtopic ... c&start=30solarstorm je napisao/la:da odurna birokracija e sad možeš biti prikljucen na brojilo na crno ili .. max kako ti imaš sređen spoj s mrezom??imas li dva brojila??
"Pušten" je i FN sustav u Metkoviću 9,69KWp, tj. ishodovani su svi papiri, te konačno se naplaćuje struja koja se pusti u mrežu. To je zasad drugi krov u Hrvatskoj koji proizvedenu struju prodaje i za to dobiva novac. Eto, barem smo se makli sa broja 1max je napisao/la: Mislim da je to jedino uspjelo g. Majdandžiću ali uz sud i puno peripetija.
Šta tebe koči pod ovom lokacijskom dozvolom,,, di si konkretno zapeo ??max je napisao/la:-lokacijska dozvola
E ako izhodiš lokacijsku onda si praktički upao u igru
Za lokacijsku trebaš svega i svačega od arhitektonskog projekta, preko elektroenrgetskog projekta, do geodtske podloge i gauss-kruger kordinate lokacije PV modula, procjena dal treba studija utjecaja na okoliš .... nekih 20-ak papira![]()
Eto tu sam ja zaglavil, a potrošio na birokraciju i administraciju nekih 10-tak tisuća kuna
Osobno poznajem osobe koje imaju PV sustav na kući, kompletnu opremu, te su zapeli na istoj stavci...Lokacijska!max je napisao/la: Glupost koju su unijeli u podzakonski akt: Po ministartvu graditeljstva ... je PV sustav elektrana pa kako mala bila a za elektranu se zna koja je procedura od GUP-a do ....