Svaka čast što si pronašao ovaj video, to sam shvatio osobno jer sam primijetio istu stvar u nekoliko rudnika, gdje kamioni idu gore prazni a dolje puni (kočnice su im jako skupe). Čak sam osmislio i vlasititi dizajn dumper-a na e-pogon, naravno nemam ja to kako da ostvarim...
Postano: 3.2.2020. pon. 01:14 Naslov:
Dvije stvari koje su mi interesantne, kamera retrovizori rade bolje nego normalni retrovizori na kisi, nevjerovatno koliko su bolji, i 1500W 220Vac izlaz nevjerovatno je sa koliko snage dodje stock, moj Touareg ima 400W 110V gimmick...
Mali je simpa
Postano: 26.2.2020. sri. 01:34 Naslov:
Evo jedan novi VELIKI rekord na Nürburgringu folcika je debelo potegnula rekord dolje sa EV ali u apsolutnom smislu!
Necu reci novo vrijeme pogledajte sami video...
Bas me zanima ima li Mate prste u ovome ili je auto VW bez vanjskih uplitanja (sumnjam ako nije Mate, netko drugi je pomogao) 100%?
I jos jedna stvar, kad ga frajer upali (jedan drugi video) ventilatori se zalaufavaju vjecno, sve mi se cini da ima vakuum sisaljke za stazu, ide nerealno brzo u zavojima (ako se netko sjeca mojih savjeta za downforce, vuci zrak ispod ispuhuj iza plus jos poneki)...
Evo jedan novi VELIKI rekord na Nürburgringu folcika je debelo potegnula rekord dolje sa EV ali u apsolutnom smislu!
Necu reci novo vrijeme pogledajte sami video...
Bas me zanima ima li Mate prste u ovome ili je auto VW bez vanjskih uplitanja (sumnjam ako nije Mate, netko drugi je pomogao) 100%?
I jos jedna stvar, kad ga frajer upali (jedan drugi video) ventilatori se zalaufavaju vjecno, sve mi se cini da ima vakuum sisaljke za stazu, ide nerealno brzo u zavojima (ako se netko sjeca mojih savjeta za downforce, vuci zrak ispod ispuhuj iza plus jos poneki)...
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.